من از بچگیم خیلی باهوش بودم همه ی درسا رو راحت نمره خیلی خوب میگرفتم بدون اینکه تلاشی بکنم و این اصلللللااا خوب نبود چون من هیچوقت یاد نگرفتم چجوری تلاش باید بکنم و پشتکار داشته باشم وقتی رفتم دبیرستان باهوش بودن دیگه مهم نبود فقط پشتکار و میزانی که درس میخوندی مهم بود و من اصلا درس نمیخوندم چون خیلی از امتحانارو از هوشم خودم جواب میدادم ولی کم کم نمره هام افت کرد و فکر کردم خنگ شدم یا همچین چیزی گذشت گذشت رفتم دانشگاه و واقعااا خورد تو صورتم که تو از بقیه بهتر نیستی تا وقتی که واقعا تلاش بکنی شاید من با 2 ساعت درس خوندن نتیجه یه نفر با 12 ساعت درس خوندن رو میگرفتم ولی من همون 2 ساعتم درس نمیخوندم وقتی شروع کردم به واقعا تلاش کردن تازه 100 درصد تلاشمم نه نمره هام اومد بالا و همه ی دوستام شک بودن که چطوی من تونستم همچین نمره هایی بگیرم چون همه فکر میکردن من باهوش نبستم در صورتی که من فقط تنبل بودم کل اینارو بهتون گفتم که بگم هوش تا وقتی ازش استفاده نکنی و تلاش نکنی بدرد نمیخوره با پشتکاره که میتونی به جایی که میخوای برسی
حتی اگر هوش کماری دارید تلاش بیشتری کنید نتیجه بهتری میگیرید
هوش فقط کمک میکنه تو مسیر ولی تلاش و ثبات و توکل به خدا هست که موفقیت میاره
بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم ممنون میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم. سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید. ❣️دوم: اونقدری که فکر میکنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم همین جوری بودم دقیقا و حرفتو قبول دارم ولی اگه باهوش باشی یه خوبی که داره اینه که تصمیمات بهتری میگی و از نظر دیگران میشی یه فرد عاقل فقط همینش خوبه
لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛
بله .تلاش و پشتکار خیلی مهمه .پسر من تاخیریه ...پنج سال توانبخشی گرفت و در اخر گفتار درمانش بهم گفت جز شاگرد های ضعیف کلاس میشه!!ولی الان کلاس دوم هست و با تلاشی که تو این دو سال کرده نه تنها شاگرد ضعیف نبود،جز شاگرد های خوب کلاس هست .چون واسش مهمه بتونه ارزیابی هاشو خوب انجان بده .باهام همکاری میکنه و خیلی تلاش میکنه ....دورش بگردممم❤️❤️❤️