2777
2789
عنوان

با پسره همکلاسیم رفتیم کتابخونه کتاب بگیریم

| مشاهده متن کامل بحث + 862 بازدید | 56 پست
همون من با همسرم رفتنی کافه میبینم دوتا دختر چهارتا پسر از دانشگاه اومدن خیلی ببخشید هرچهارتاشون خود ...

اگه رو میدادم می مالید با چشاش داشت می‌خورد

آخه دو ماهه خیلی عادی صحبت کردیم امروز هم رفتیم ولی انگشت تا حالا به هم نزدیم...ولی نمیدونم چرا ی دفعه اینطوری گفت ...حرصم دراومد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا من اینجور دختریم اما با همکلاسی های پسرم حتی حرفم نمیزنم در حد سلام کافیه کاری نداریم باهمتا حا ...

میدونم عزیزم همه فرق میکنن 

ولی خب استایل هم مهمه

خودم دیدم ت دانشگاه دخترایی ک خیلی کوتاه میپوشن پسرا چششون ببخشید باسنشونه  

همون من با همسرم رفتنی کافه میبینم دوتا دختر چهارتا پسر از دانشگاه اومدن خیلی ببخشید هرچهارتاشون خود ...

بابا ما چند ماهه دو تا رفیق معمولی هستیم انگشت هم بهم نزدیم تا حالا

میدونم عزیزم همه فرق میکنن ولی خب استایل هم مهمهخودم دیدم ت دانشگاه دخترایی ک خیلی کوتاه میپوشن پسرا ...

درسته گلم خودمونم باید یه خط و مرزی تعیین کنیم کلا اینجوری که با همکلاسی پسر بری بیرون گردش و فلان یا صرفا دوست باشی خوشم نمیاد یطوریه بنظرم

زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A                             توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️      
اگه رو میدادم می مالید با چشاش داشت می‌خوردآخه دو ماهه خیلی عادی صحبت کردیم امروز هم رفتیم ولی انگشت ...

مشخصه دختر خوبی هستی

ی سری دخترا از این حرفا خوششون میاد و زود وا میدن.

اونم گفته ببینم اینو بگم ببینم چی میگه 

ولی در کل خیلی مواظب خودت باش و ب هیچکس اعتماد نکنن

بابا ما چند ماهه دو تا رفیق معمولی هستیم انگشت هم بهم نزدیم تا حالا

مردا مث ماها نیستن هیچ دختریو رفیق نمیبینن اون دخترا رو با جنسیتشون نگاه میکنن و همیشه منتظر هستن ی چیزی بشه  ناخنک بزنن

میدونم عزیزم همه فرق میکنن ولی خب استایل هم مهمهخودم دیدم ت دانشگاه دخترایی ک خیلی کوتاه میپوشن پسرا ...

عزیزم تاپیک اخرمو گزارش میزنی ؟؟

اون کاربریم تعلیق شد. کاربر جدید نیستم از سال ۹۹ اینجام🥲

بزن کات کن

اگه دوست داشت مودبانه بیان می‌کرد

اه حالم بد شد

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️
حس میکنم از اون دخترایی هستی ک بالای باسن مانتو میپوشن شویز

دادا من خودم اصن مانتو ندارم همیشه پیراهن میپوشم و میذارمش تو شلوار...

ندیدم کسی تیکه بندازه یا حتی نزدیکم بشه...بستگی به شعور طرف داره

اینجا سرزمین گرسنگان جنسی،پر ادعایان تو خالی،و رخ بگیران بی اصالت است...

چشات پشتمو جذاب میبینه خوشگلی از چشم خودته نه پشت من

😂

زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A                             توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️      
درسته گلم خودمونم باید یه خط و مرزی تعیین کنیم کلا اینجوری که با همکلاسی پسر بری بیرون گردش و فلان ی ...

افرین دقیقا 

مشخصه شماهم دختر خوبی هستی

آخه ی سریا جوری جذب میپوشن جوری اندام نما میپوشن مشخصه هدفشون چیه من خودم چندتا همکلاسی داشتم خداشاهد تو کلاس پالتوشو درمیورد با پیراهن بافت خیلی تنگ می‌پوشید با شلوار لی خیلی تنگ هرسری هم داوطلب میشد الکی بره پای تخته😐