2777
2789
عنوان

روانشناسی یا ادبیات(برای اطلاعات)

50 بازدید | 10 پست

من میخوام لیسانس ی کدومو بگیرم اما نمیخوام باهاشون کار کنم صرفا میخوام اطلاعاتم زیاد شه و مدرک داشته باشم 

ب نظرتون کدوم بیشتر به درد زندگیم میخوره 

روانشناسی انتخاب منه

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗#امضام.خونده.شه حال بحران زده ام،معجزه میخواهد و بس..🥺 اون پایین درمورد خودم گفتم:)    کاربری راحیل0هسدم به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیمفقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیمزندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

علوم ورزشیم رشته قشنگیه 

کاربردی هم هست

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗#امضام.خونده.شه حال بحران زده ام،معجزه میخواهد و بس..🥺 اون پایین درمورد خودم گفتم:)    کاربری راحیل0هسدم به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیمفقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیمزندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو

تا زمانی چه ذهنت باز نباشه و هیچ علمی رو به صورت واقعی درک نکنی هیچ کدوم به دردت نمیخوره 

وگرنه بدون دانشگاه رفتن میشه به این علم ها دست یافت 

ولی خب اگه درکت بالاست بدون تعصب به هرچیزی فکر می‌کنی اصولی فکر می‌کنی باید بگم روانشناسی خیلی خوبه 

ولی خب گفته باشم هرکسی مناسب این رشته نیست واقعا یه جوری خاص از بقیه علم ها جدا هست 

این دوتا علم مخصوصا روانشناسی نبودن توهم اصلا وجود نداشتی ببخشید البته ها 🗿

عزیز نگفتم که این رشته ها به درد نخورن😐اسی گف همینطوری میخونم ولی کار نمیکنم

منم گفتم خب یچی بخون کار کن ازش استفاده کن 

همین فقط

عزیز نگفتم که این رشته ها به درد نخورن😐اسی گف همینطوری میخونم ولی کار نمیکنممنم گفتم خب یچی بخون کا ...

عزیزم این رشته ها هم کار دارنا 

هم علمش خیلی بالاست توی این رشته هم درآمد داره ولی خب خود اسی میگه نمی‌خواد کار بکنه وگرنه ای شغل ها همشون کار دارن بازار کارشون هم خوبه 

عزیزم این رشته ها هم کار دارنا هم علمش خیلی بالاست توی این رشته هم درآمد داره ولی خب خود اسی میگه نم ...

بابا میدونم خب معلومه کار دارن 

به حرف اسی گفتم که نمیخواس با اینا کار کنه