2777
2789
عنوان

زنداداش بزرگترم تو عقد برادر کوچیکم

| مشاهده متن کامل بحث + 1717 بازدید | 60 پست
من واقعا از این عروسا متنفرم متنفر

چ خبره دیگ بعد دوماه از فوت دومادشون بازم بخواد قیافه بگیره ... بااون ادا ها نمیومد بهتر بود.  خوبه مامانتون خالشه فامیلین . بدرک اصلا جدیش نگیر تحویلش نگیر ک  فک نکنه کیه .

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یک سال بود ک نوه ی عمم فوت شده بود. دیگ عمه هام و دختر عمه و پسر عمه هیچکی برای جشن عقدم نیومد 

با اینکه یک سال گذشته بود هیچ گله و شکایتی هم نکردیم حتما داغش سنگین بوده دوست نداشتن تو جشن باشن 

عروستون به احترام شما اومده نباید دیگ بهش می‌گفتید بیا برقص 

حالا طبق چیزایی ک گفتی اخلاق عروستون مشکل هم. داره کلا بد برخورده ولی تو این قضیه حق با شما نیست 

چ خبره دیگ بعد دوماه از فوت دومادشون بازم بخواد قیافه بگیره ... بااون ادا ها نمیومد بهتر بود. خوبه ...

حق داشت نرقص عزا داره

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 

عقد من تو محضر بود هیچ بزن و برقص و مراسمی نداشتیم بعد از محضر می‌رفتیم شام و تمام

ولی زنداییم نشست تو ماشین نیومد محضر،از فوت مادرش شش ماه گذشته بود ولی شام اومد

خواهرم هجده ساله،سه روز بعدش پدربزرگش فوت کرد بعد از چهلم اونا رفت دوتا عروسی وعید اون سال با لباس آبی فیروزه ای نشست تو خونمون تو عید سیاه ما

می‌خوام اینو بگم واسه فامیل خودشون باشه میرن ولی فامیل شوهر نه

شمام اصلا بهش اهمیت ندید

می‌تونست نیاد کلاً.لزومی نداشت جشن اونا رو خراب کنه.عزادار باید خونش عزاداری کنه ، نه وسط جشن بقیه

به احترام شوهرش اومد

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم