2777
2789
عنوان

زنداداش بزرگترم تو عقد برادر کوچیکم

| مشاهده متن کامل بحث + 1717 بازدید | 60 پست

من به زن داداشتون حق میدم هرچی باشه عزادار بوده انتظار داشتین پاشه تمبک دست بگیره برقصه؟ 

همین که اومده احترام گذاشته سرتون. 

خانوادش هم واقعا حق داشتن نیان ناسلامتی دامادشون فوت کرده. خودتو بزار جاش ی لحظه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب چرا اصرار کرده خونواده رو دعوت کنه؟ حداقل با زنش هماهنگ میکرد ببینم میان یا ن

اصرار نکرد 

ولی اگه دعوت نمیکردیم یه داستان دیگه بود که چرا دعوت نکردن مامانت مارو دوست‌نداره 

این کلا در هر حالتی طلبکاره در هر حالتی 

آدم نمیدونه چه گوهی بخوره که این طلبکار نباشه

ما ی ضرب المثل داریم میگ زنده کار خودشو می‌کنه ،مرده کار خودشو

چهلم ک گذشت دیگ حرف و حدیث و دلخوری نداره نهایتا قبل شام میومدن بعد شام زود میرفتن کادوشونو میدادن 

چ تضمینی هست عروسی رو عقب بندازی خدایی نکرده کس دیگ ای فوت نشه

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

چقدر داداشا بی بخار شدن این جور مسائل داداشت باید کنترل میکرد ... بلاخره در روی یک پاشنه نمیچرخه... تو خودتو بنداز وسط بگو داداش اگر نمیخواستن بیان تو باید پیگیر میشدی خبر میدادی البته اگر حرف برو