2777
2789
عنوان

زنداداش بزرگترم تو عقد برادر کوچیکم

| مشاهده متن کامل بحث + 1718 بازدید | 60 پست
خب گلم شما میگی داماد غریبس..در حالیکه شوهر خواهرشه...اونوخ برادر شوهر هم غریبه میشه دیگهدر مورد عرو ...

آره من بحث کردم 

اگه اینجوری که شما گفتی حساب کنیم عروس هم غریبه است فامیل نیست

حق داشت نرقص عزا داره

عزیزم چ‌خبرهه عزاداره عزا داره !! 

شورشو دراوردن ی عده اونم  بعد دوماه .والا بخدا مامانبزرگم مرد  پسر خالم  تموم کارهای عروسیشونو برای یک ماه بعد اوک کرده بودن و. تالار رزرو کرده بودن خواستن کنسل کنن بابام نذاشت . حتی رفتیم عروسی اما ساده  ن ادا اومدیم ن مهمونیو ب بقیه زهر . مطمئنم روح مامانبزرگم اینطوری راضی ترم بود .

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عروس دختر خالته یعنی داداشت نمیگفت و دختر خالت عروستون نبود خاله و بچه هاشو عروسی داداشتون دعوت نمیکردین؟ کیا نزدیک تر از خواهر و بچه های خواهر هستن که ادم عروسی بجش دعوت کنه؟ کار به عن بازیای دیگه عروستون ندارم

به احترام شوهرش اومد

اتفاقاً از قصد برای خراب کردن جشنشون اومد.

وگرنه این چه احترام و چه اومدنی بود؟

محترمانه با یه لبخند بشینه و مودبانه بگه من نمی‌رقصم عزادارم. این ادا اصولا اوج بی فرهنگی و عقده ای بودنه.

عزیزم چ‌خبرهه عزاداره عزا داره !! شورشو دراوردن ی عده اونم بعد دوماه .والا بخدا مامانبزرگم مرد پسر ...

آدما متفاوتند من اگه جای زن داداشش بودم اصلا نمیومدم کلا

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
عروس دختر خالته یعنی داداشت نمیگفت و دختر خالت عروستون نبود خاله و بچه هاشو عروسی داداشتون دعوت نمیک ...

چرا دیگه دعوت میکردیم 

ولی خب ما چون تعداد فامیلمون زیاده از هر خانواده خاله.هام یه بچه بزرگتر گفته بودیم ولی اینارو به احترام زنداداشم استثنا همشون گفتیم و تدارک دیده بودیم.

اگه نمیگفتیم هم یجور دیگه طلبکار بودن 

والا چی بگم من آخه‌

دیگه عصاب و پوست و قلب و هیچی واسم نمونده

آدما متفاوتند من اگه جای زن داداشش بودم اصلا نمیومدم کلا

آره خب امثال شما تاابد عزادار مرده اایی میشید ک دیگ رفته . اونوقت هم روح اون بدبخت در عذابع هم آدمای زنده ی دورتون 

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼