2777
2789

سلام اسی

کانال آموزش خیاطی بصورت کاملا  رایگان

هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان

همراه با گروه رفع اشکال خیاطی

با کلی ایده و ترفند و نکته

تا خیاطها و علاقمندان به خیاطی و هنر بتونن استفاده کنن

لینگ کانال امۻامه

آموزش خیاطی کاملا رایگان لینگ امضام👇هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان  https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl خیاط های عزیز و کسانی که به خیاطی علاقه دارن و استعداد دارن کانال زدم دور هم باشیم با کلی ایده و ترفند خوشحال میشم وارد لینگ بشید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من تو مجردی با یکی دوس شدم چون ساده و بی‌تجربه بودم و از آبروم میترسیدم بعد ی مدت کوتاه چندماهه پسره اومد منو تهدید کرد اگه بهم پول ندی ب خانواده و فامیلت میگم دوس پسر داشتی،منم مثه خر ترسیدم النگو طلامو خاست ندادم ،گوشواره هامو از گوشم در آورد نامرد، هنوز خانوادم فک میکنن گمشون کردم.

هیچ وقت نمیبخشمش

الهی خرج دوا دکتر خودش بشه.

اولین و آخرین دوس پسرم بود...خخخخ

بعد اون ماجرا دیگه ی سال بعدش ازدواج کردم 

شبای عید بود چون کارن ارایشگریه گفتم اون ۳روزه عیدو میرم خونه دوستم که بغل ارایشگاه بود پیچوندم با د ...

وای خدایی نکرده توراه تصادف میکنین ابروی خانوادت میره عزیزم اصلا این ریسکو نکن مردا چیزیشون نمیشه تواین جامعه زنا ضررمیبینن

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

خانواده که راز نداریم..ولی یکی از اقوام که شهر دیگه زندکی میکنه وچندسال بچه دار نمیشدن.یهو گفتن فلانی حامله هست و۹ماهشه وبه هیچکس نگفته.ویک ماه بعد هم بچشون دنیا اومد..ولی من میدونم بچه خودشون نیست.حتی مادر وخواهر خودشم نمیدونن این راز رو

پارسا پسرمامان😍
وای خدایی نکرده توراه تصادف میکنین ابروی خانوادت میره عزیزم اصلا این ریسکو نکن مردا چیزیشون نمیشه تو ...

دقیقا یکی تو شهرمون همینطور شد با یه زنه سر تیر مردن،آبروشون رفت هیشکی ی خدابیامرزی نمیگه براشون

حدود شیش سال پیش دونفر همزمان ... پنج سال تو رابطه بودم بعدشو خانوادم نفهمیدن حتی الان ک جدا شدم از ...

چی

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
خانواده که راز نداریم..ولی یکی از اقوام که شهر دیگه زندکی میکنه وچندسال بچه دار نمیشدن.یهو گفتن فلان ...

یا امام زمان قشنگ حقیقت رو. بگی یکی میره بالای دار یک بچه هم آواره میشه یک مرد هم به فکر خودکشی میوفته

دقیقا یکی تو شهرمون همینطور شد با یه زنه سر تیر مردن،آبروشون رفت هیشکی ی خدابیامرزی نمیگه براشون

اره عزیزم منم دیدم همچین موردی همشم میگن دختربامردغریبه بره جاده همین میشه 

خانواده که راز نداریم..ولی یکی از اقوام که شهر دیگه زندکی میکنه وچندسال بچه دار نمیشدن.یهو گفتن فلان ...

چطور خانواده اش شک نکردن؟؟؟ک بعد یه ماه بچه دنیا اومده؟؟؟چطو شما خبر داری ولی اونا نه؟؟،شاید اونام میدونن خودشون رو ب نفهمی میزنن؟؟؟

ازپرورشگاه اوردن؟

وای خدایی نکرده توراه تصادف میکنین ابروی خانوادت میره عزیزم اصلا این ریسکو نکن مردا چیزیشون نمیشه تو ...

نه اون اخرین بار بود خودمم کلییییی تو استرس بودم

میگن کویر یه جنگل بود که به بارون گفت دوستت دارم...
بیشرف دزد بوده

من آخه چرا انقد ترسو بودم،خاک توسر اون ک انقد بی وجدان بود،ولی منکه کاری نکردم چرا انقد میترسیدم،،، انقد ساده بودم ک از ابرو خانوادم ترسیدم

شایدم اگه نمیدادم گوشواره رو پسره بدترمیکرد،نمیدونم