2777
2789
عنوان

خرج کنم یا پس انداز

322 بازدید | 38 پست

اگه قسط از حقوق همسرم کم کنم چیزی بین هشت تا ده میلیون میمونه ماهانه که دوتا بچه کوچیک هم داریم و تا آخر ماه پول زیادی نمیمونه با این حال همیشه پس انداز داریم منم کم خرج هستم آرایشگاه چهار پنج ماه یکبار میرم خودم اصلاح میکنم لباس هم وقتایی که نیاز دارم میخرم شاید هر فصل دو میلیون گاهی هم سه میلیون. آرایشی هم وقتی تموم بشه یا تاریخ انقضا بگذره میخرم که سالی فک کنم بترکونه شاید یک میلیون بشه  پوست و موی خوب و سالمی دارم و ناخنامم خودم مرتب میکنم خوردو خوراکمون هم خوبه. 

اما راستش هر از گاهی که مهمونی میرم و خانما رو میبینم اعتماد به نفسم میترکه هر دفعه میام اینجا تاپیک میزنم

توی مهمونی همه خانما کاشت ناخن و مژه و عمل و ژل و لباسای شیک و... 

منم دلم میخواد 

همسرم هم همیشه میگه که مدیونی اگه چیزی بخوای و خرج نکنی من شده از زیر سنگ پولش جور میکنم 

اما دلم نمیاد توی این اوضاع اقتصادی بره زیر فشار و قرض و بدهی 

شما جای من بودید چیکار میکردید 

خرج میکردید یا به همون رویه پس انداز ادامه میدادید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توی مهمونی همه خانما کاشت ناخن و مژه و عمل و ژل و لباسای شیک و... منم دلم میخواد همسرم هم همیشه میگه ...

من درآمدمم خوبه ولی این کارا رو نمی کنم

اصلا علاقه ای ندارم

نه ژل نه عمل نه حتی ناخن ولی لباسام میشه گفت از همه شیک تره همیشه🫣و همه بهش اشاره می کنن

برای روتین پوستی هم مثل آبرسان و مرطوب کننده هزینه می کنم 

من درآمدمم خوبه ولی این کارا رو نمی کنماصلا علاقه ای ندارمنه ژل نه عمل نه حتی ناخن ولی لباسام میشه گ ...

منم عمل ژل اینا خیلی علاقه ندارم ولی دوس دارم موهامو هایلایت کنم و یه کم به ظاهر و لباسام برسم 

لباس خیلی گرون شده

من درآمدمم خوبه ولی این کارا رو نمی کنماصلا علاقه ای ندارمنه ژل نه عمل نه حتی ناخن ولی لباسام میشه گ ...

میشه روتین پوستیتون رو بگید

منم خیلی اهمیت به پوستم میدم خاستم ببینم چه روتینی دارید 

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

توی مهمونی همه خانما کاشت ناخن و مژه و عمل و ژل و لباسای شیک و... منم دلم میخواد همسرم هم همیشه میگه ...

قطعا خرج میکردم وقتی دلم چیزیو بخواد 

به خودت برس کلا اکثر خانوما از این قرتی بازیا خوششون میاد 

تا جوونی انجام بده 😍😍😍