2777
2789
عنوان

خرج کنم یا پس انداز

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 38 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بنظرم انجام بده

ولی عمل و ژل حقیقتا ن

مثلا ب موهات برس هایلایت و پروتئین تراپی

لباس و لوازم پوستی  عطر و..

البته ن خیلی گرون و زیاد

چون اینا روحیه ب خانمو بهتر میکنه 

کمالگرایی❌فضای مجازی❌خیال‌پردازی درباره اینده ای ک شاید اتفاق نیوفته❌فکر کردن و وقت دادن ب آدمایی ک هیچ جای زندگیم نیستن❌(........)❌                 مآراتن حذف پنج عادت مزخرف تا شش ماه آینده.                                   اهداف تا شش ماه آینده.....(یدونه🩷🌱)           از امروز ۱۵ دی تا شش ماه آینده در ترک مجازی ام.و نی نی سایت.یوتیوب.گوگل.چنل های روبیکا.تلگرام حذف حتی یک لحظه.              خدانگهدار .

کارای زیبایی که دوسال دیگه ازمدبیوفته انجامش قشنگ نیس مثل تاتوی ابروکه یه مدت مدبودوزناشبیه هیولامیشدن وهمه فک میکردن قشنگن کاشت ومژه هم همونه پس حسرتشونخور سعی کن خرج وپس اندازوباهم داشته باشین

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
میشه روتین پوستیتون رو بگیدمنم خیلی اهمیت به پوستم میدم خاستم ببینم چه روتینی دارید

کار خاصی نمیکنم آب روزی هشت لیوان میخورم 

تمیز نگه میدارم پوستمو و از یک آبرسان معمولی استفاده میکنم

کار خاصی نمیکنم آب روزی هشت لیوان میخورم تمیز نگه میدارم پوستمو و از یک آبرسان معمولی استفاده میکنم

ممنونم گلم

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

قطعا خرج میکردم وقتی دلم چیزیو بخواد به خودت برس کلا اکثر خانوما از این قرتی بازیا خوششون میاد تا جو ...

اره واقعا ولی نگران همسرمم که تو این اوضاع اقتصادی نره زیر فشار و قرض 🥲

میگی پوست و موی خوبی داریاز نظر من کسی ژل و بوتاکس و مزه و این چیزا می‌ذاره که صورتش را دوست ندارهبی ...

منم ژل و عمل خیلی دوست ندارم بیشتر دوست دارم موهامو رنگ کنم و لباسای شیک بخرم

خرج کن عزیزم کمتر پس انداز کن مشکلی نداره کهمن خودم چون شاغلم زیادی دیگه ولخرجم

بیشتر بخاطر اینکه خونه بخریم دودل هستم وگرنه خیلی دوست دارم خرج کنم و به خودم برسم

بنظرم انجام بدهولی عمل و ژل حقیقتا نمثلا ب موهات برس هایلایت و پروتئین تراپیلباس و لوازم پوستی عطر ...

منم اتفاقا دوست دارم هایلایت کنم ولی خب همین حداقل سه چهار میلیون میشه

کارای زیبایی که دوسال دیگه ازمدبیوفته انجامش قشنگ نیس مثل تاتوی ابروکه یه مدت مدبودوزناشبیه هیولامیش ...

همش همینارو میگم به خودم ولی وقتی تو مهمونی میبینم دختر هیجده ساله بینیشو عمل کرده کاشت ناخن و مژه انجام داده و لباسای شیک پوشیده و خیلی ناز شده تو دلم میگم توام زنی اینام زنن