اگه قسط از حقوق همسرم کم کنم چیزی بین هشت تا ده میلیون میمونه ماهانه که دوتا بچه کوچیک هم داریم و تا آخر ماه پول زیادی نمیمونه با این حال همیشه پس انداز داریم منم کم خرج هستم آرایشگاه چهار پنج ماه یکبار میرم خودم اصلاح میکنم لباس هم وقتایی که نیاز دارم میخرم شاید هر فصل دو میلیون گاهی هم سه میلیون. آرایشی هم وقتی تموم بشه یا تاریخ انقضا بگذره میخرم که سالی فک کنم بترکونه شاید یک میلیون بشه پوست و موی خوب و سالمی دارم و ناخنامم خودم مرتب میکنم خوردو خوراکمون هم خوبه.
اما راستش هر از گاهی که مهمونی میرم و خانما رو میبینم اعتماد به نفسم میترکه هر دفعه میام اینجا تاپیک میزنم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
همش همینارو میگم به خودم ولی وقتی تو مهمونی میبینم دختر هیجده ساله بینیشو عمل کرده کاشت ناخن و مژه ا ...
شمام به پوستت برس لباس خوشکل بپوش عطربزن حالت بهترمیشه ولی چسب وژل زدن به سروصورتت ازمدمیافته منم ازین کارانکردم البته بااحترام به همه اونایی که کاشت وژل دارن
مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
عمل هم در حد رفع ایرادهای صورت از نظرم اوکیه نه برا پلنگ شدن
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را