2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من وقتی با گوشت قلقلی درست میکنم همه دوست دارن

گوشت چرخی و نمک و فلفل و زردچوبه رو قلقلی و سرخ کن

داخل یه قابلمه پیازداغ درست کن رب و ادویه ها رو بزن بعد یه کم آب جوش بریز بعد به ترتیب گوشت قلقلی ها و بادمجون سرخ شده و گوجه ورقی سرخ شده بچین درشو بذار 

پروفایل عکس خودم نیست
با گوشت میخوام😅

😁😁خورشت بادمجون من اینجوریه وخیلی خوشمزه میشه،گوشت گوسفندرومیزارم تقریبا پخته میشه ،بادمجون روسرخ میکنم،گوشت روسرخ میکنم،رب هم تفت میدم.گوشت ،بادمجون ،رب،آبگوشتی که داخلش گوست پخته شده روهمه باهم میزارم میپزه،اب لیموهم میریزم داخلش بانمک.باذابش که کم شداستفاده می کنیم.داهل گوشتی که اول میزاریم میپزه،زردچوبه،فلفل،پیاز،سیر میریزم

😁😁خورشت بادمجون من اینجوریه وخیلی خوشمزه میشه،گوشت گوسفندرومیزارم تقریبا پخته میشه ،بادمجون روسرخ ...

به نظرتکن قبل پختن گوشت بهتره که با پیاز تفت داده بشه یا نه مستقیم با پیاز بپزیم؟

به نظرتکن قبل پختن گوشت بهتره که با پیاز تفت داده بشه یا نه مستقیم با پیاز بپزیم؟

نه عزیز چون ادویه هم میزنم اصلا بودی بدنمیده وحتما پیازت رونگینی ریز خردکن سیرهم بریز،فلفل قرمز،زردچوبه.من حتی مرغ هم همینجوری ابپزمی کنم