2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم داشت با برادرشوهرم حرف میزد

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 24 پست

عزیز خیلی عادیه

من خودم ب شخصه ی مشکل تو خانوادم دارم ک دلم نمیخاد شوهرم بدونه ک بشه نقطه ضعفم

اگه راجب خانوادشه واقعا ب شما ارتباطی نداره

حالا اگه راجب چیز دیگه ای بود ی چیزی

شایدم ببخشید دهن لقی و میترسه بهت بگه و بعد همه باخبر شن

خب شما به حال خودش رها نکردی.رها کن. چه آسیبی بهت میزنه؟آنقدر با خانوادش فک بزنه که فکش بیفته.شوهر م ...

اینم اینقد منو خار کرده که  خانوادش اندازه یه تیکه آشغال برا من ارزش قائل نیستن

تف به متاهلی  آخه بخاطر چی  چه اجباری هست که باید خودتو بندازی تو چاه  که یه غریبه همش تحقیرت کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم اینقد منو خار کرده که خانوادش اندازه یه تیکه آشغال برا من ارزش قائل نیستنتف به متاهلی آخه بخا ...

من درکت میکنم. ولی یه حسی بهم میگه همین روزا بدجوری چوبشو میخورن.

منتظر باش آجی.

شوهر منم بدجور تحقیر میکرد و زن داداش جونشو میکوبید تو سرم. بعد که هرزگیش رو شد اینم لال شد

من درکت میکنم. ولی یه حسی بهم میگه همین روزا بدجوری چوبشو میخورن.منتظر باش آجی.شوهر منم بدجور تحقیر ...

هعی ما رفته بودیم ماه عسل  میخاست از عابر بانک پول برداره به من میگفت تو برو اونورتر رمز کارتمو یاد نگیری😔 یا یه هفته بود از عروسی نحسمون میگذشت گفت تو میخای منو از داداشام جدا کنی😏

هعی ما رفته بودیم ماه عسل میخاست از عابر بانک پول برداره به من میگفت تو برو اونورتر رمز کارتمو یاد ...

هه شوهر منم اینو بهم گفت که میخوای منو از داداشم جدا کنی.

یا یبار پرسیدم چقدر حقوق میگیری؟ گفت همینم مونده که به تو بگم حقوقمو.

ولی زورگار چرخید و چرخید همه ادعاهاشو کوبید تو صورتش