2777
2789
عنوان

طلسم و جادو

371 بازدید | 36 پست

سلام دوستان.من و همسرم اوایل ازدواج خیلی باهم خوب بودیم ولی یهو همه چی تغییر کرد .شوهرم عوض شد.همش ازم پنهان کاری میکنه.خانواده همسرم خیلی سعی کردن منو طلاق بده ولی خود شوهرم مقاومت میکنه و میدونم بدونه من نمیتونه زندگی کنه.ی خانم مومن واسم سرکتاب باز کرد گفت خانواده شوهرت طلسم و جادو کردن شوهرتو ولی من اعتقاد ندارم .چکار کنم زندگیم درست بشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سوره بقره بذار پخش بشه تو خونه اسپند و چهار قل و آیت الکرسی دود کن تو خونه سوره مزمل رو بخون ب غذات شوهرت بخوره با سرکه خونت رو پاکسازی کن

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

سوره بقره بذار پخش بشه تو خونه اسپند و چهار قل و آیت الکرسی دود کن تو خونه سوره مزمل رو بخون ب غذات ...

الان دوساله کارم شده همین چیزایی که شما میگی ولی فایده نداره

منم دقیقا مثل شما اولا بهترین زندگیم داشتم الان چنساله یکدفعه زندگیم زیروشده

وای چقدر سخته آدم با کلی امید و آرزو وارد زندگیه کسی میشه بعد اینطور باهات تا بشه خیلی سخته

الان دوساله کارم شده همین چیزایی که شما میگی ولی فایده نداره

سورع تکویر رو با صدای بلند بخون 

وای چقدر سخته آدم با کلی امید و آرزو وارد زندگیه کسی میشه بعد اینطور باهات تا بشه خیلی سخته

اره واقعا سخته دیگه کاملا ناامید شدم دلم دیگه به زندگی نیست نمیدونم چیکارکنم 

این سوره رو امتحان نکردم حتما میخونم مرسی عزیزم

فدات نفسی سوره جن هم بخون شبا جلوی آینه نرو حتی وقتایی ک حمام میری برهنه جلوی آینه نیا تا میتونی ذکر یا ودود رو ب قند یا شکلات بخون بده خانوداه شوهرت و شوهرت بخورند