2777
2789
عنوان

جرو بحث با معلم بچه هام بعلاوه شات

| مشاهده متن کامل بحث + 2420 بازدید | 104 پست

اگه مدرسشون معلم اقا ندارم واقعا کارشون اشتباهه اخه تو حیاط مدرسه یا سرکلاس بدون روپوشم باشن چه اشکالی داره؟؟؟ بیرون از مدرسه که اجازشون دست معلم که نیست. من بودم مدرسشو عوض میکردم

یه تعلیقی سیاسی🤕

من خودم معلمم. اصلا چه معنی داره توی کلاسی که همه دخترن، تو مجبور کنی کسیو که حجاب کنه. بیرون از مدر ...

مدیر ما میگه اگر در کلاس شما کسی مقنعه برداره معلم مقصر هست. منم تذکر میدم میگم قانون مدرسه یا میگم شپش میگیرین از بچه ها😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اداره تذکر میده  به مدارس که بچه ها باید حجاب رعایت کنن

اونهم موظف تذکر بده  و داده    خودش هم مودبانه کفته

فکر میکنم  بچه های شما   بی توجهی کردند    چون معلم نوشته چندین بار تذکر دارم

در ضمن شما میگی  دوتا  تار مو     خدا میدونه بچه ای که نه خودش نه اولیا    میفهمن   که با لباس شخصی  نباید برن کلاس تقویتی     چقدر لجوج   و  ضد قانون اند

شما   سه متر گلایه نوشتی  ایشون دو خط،مودبانه جوابت داده

به بچه ات یاد بده   هر جا   قانونی داره    رعایت نکنن   پریشون میکنن  بیرون       این برای خودت هم بهتره    ،چون همین بچه پس فردا    قوانین خونه   خودت و شوهرت هم  ،با گستاخی رعایت نمیکنه

به نظرم هم الان اون معلم و هم دخترا از هم دلخورن و نصف سال هم مونده هنوز. یا باید طوری باشه که همتون همه چی رو فراموش کنید و دخترا هم موهاشون و کامل تو بزارن و حواسشون باشه تا ببینید باز این خانم معلم آیا گیری داره که بده یا نه. !!!! 

تو کلاس های بیرون هم همین طور... یا هم برو به مدیر بگو کلاس و عوض کنند. که البته نمی‌دونم وسط سال این کار شدنی هست یا نه.

ولی در کل کلاس هم اگر عوض شد باز به دختراا بگو موهاشون و بیرون نزارن . به هر حال برای جنگ و دعوا نمیرن که ، یا نباید اونجا درس بخونن یا هم قانونش و رعایت کنند و حواسشون فقط به درسشون باشه.

البته که رفتار معلمشون اصلا درست نبوده و حق با شماست.

والا تا جاییم که من خبر دارم کلاس تقویتی جدا از ساعت مدرسه که برگزار میشه معمولا فقط مکانش مدرسه ای و ساعت مدرسه نیست. پس ایرادی نداره لباس غیرفرم تن کنن

یه تعلیقی سیاسی🤕

عزیزم هرجا قانون خودشو داره تو مدرسه هم داشتن پوشش مناسب و حجاب سر قانونه

اختیار کلاس تو دست معلمه و تو خیلی موارد مدیر هم نمیتونه دخالتی بکنه ..... اون معلم هم موظفه به دانش آموزا برای حجاب تذکر بده 

درسته همه دختر هستن ولی فقط لازمه یهو یکی از اداره سر بزنه همین مسئله برای معلم میتونه کلی دردسر درست کنه

بعدم برای هرچیزی انقدر با مدرسه و معلم درنیوفتین!!

از کاه کوه نسازید

هم اعصاب خودتون و بچه هاتون رو بهم میریزید هم معلم و مدیر

خدایا دوستت دارمممم ❣❣
اره بعضیا خیلی افراطین. وگرنه کجای دین گفته زن به زن نامحرمه. اونم موی سرررررر

عزیز   باید بیای   ببینی مدارس  چه خبره

میگن  دخترم  دو تا   تارمو  بیرون

بعد میای  میبینی    ول کنی    انواع   رنگ    مش   بافت   و....

یکی میکنه     بقیه  اولیا  میان  اعتراض   که مگه آرایشگاه  که جلوشون  نمی‌گیرید      بچه ما  یاد میگیره 

بعضی  بچه ها   متاسفانه    حد و مرز نمیشناسن      مدرسه رو با عروسی  اشتباه میگیره    سر کلاس  حواس بقیه هم   به مدل مو  و رنگ   و  لاک  و  کاشت  ایتها پرت میشه

وگرنه  همه  میدونیم   تو محیطی  که همه خانم اند   لزومی به پوشش  موی سر نیست      بخاطر اون تعداد معدود   از خود راضی   که  متاسفانه  اولیا هم   پشت شون    چون حریف شون نیستن     مجبوریم   قانون برای همه بزاریم

والا تا جاییم که من خبر دارم کلاس تقویتی جدا از ساعت مدرسه که برگزار میشه معمولا فقط مکانش مدرسه ای ...

نخیر    کلاس تقویتی   مدرسه      قوانین مدرسه است    فقط خارج  از تایم درسی

نخیر کلاس تقویتی مدرسه قوانین مدرسه است فقط خارج از تایم درسی

نمیدونم شایدم چون زمان ما. جدا از تایم مدرسه پول میدادیم برامون کلاس میزاشتن. البته ما مدرسه دولتی ام نبودیم حالت عادی ام میتونستیم لباس غیرفرم ببریم

یه تعلیقی سیاسی🤕

عزیز باید بیای ببینی مدارس چه خبرهمیگن دخترم دو تا تارمو بیرونبعد میای میبینی ول کنی ...

عزیرمجموعه من خودم دبیرستان درس میدم. حرف شما هم کاملا درسته. ولی به شخصه فکر میکنم اگر برای دخترها توی کلاس آزادی‌های حداقلی بزارن مثلا در آوردن مقنعه، دیگه کار به رنگ مو و آرایش های افراطی نمیرسه. چون همینجوری اشباع میشن و کمتر براشون توی اینجور مسائل دغدغه ایجاد میشه.

نمیدونم شایدم چون زمان ما. جدا از تایم مدرسه پول میدادیم برامون کلاس میزاشتن. البته ما مدرسه دولتی ا ...

اره   عزیز     عیر انتفاعی  و کلا مدارس پول     چون ادامه حیات  وابسته  به  پول اولیا   و رضایت اونهاست    قوانین کمتره  

عزیرمجموعه من خودم دبیرستان درس میدم. حرف شما هم کاملا درسته. ولی به شخصه فکر میکنم اگر برای دخترها ...

من مدیرم     تا یک کم   آزاد میزاری    یک چند تایی اون وسط،چنان جو   رو   به هم میریزن   و سو استفاده   بیا ببین

دانش آموز  داشتم   هر روز یک  رنگ مو      مردود هم شد   پدرش خواستم   گفتم  ببرش      از بس اولیا کلاس هم از لین کارش  شاکی بودن    پدر به من داد و بیداد   گفت از خدات باشه   بچه به این تمیزی!!!!!!

من خودمم  موافق سخت گیری نیستم     و  نمیگیرم    اما بعضی بچه ها  از حد میگذرونن   و باید جلوشون سخت تر ایستاد    چون  کل مدرسه رو    بهم میریزن

متاسفانه پدر مادر های  اینها   یا پی   کارهای خودشون   که حریف بچه  نمیشن