2777
2789
عنوان

جرو بحث با معلم بچه هام بعلاوه شات

| مشاهده متن کامل بحث + 2391 بازدید | 103 پست

تو مدرسه حتی برای کلاس تقویتی هم نباید لباس بیرون پوشید

به نظرم شما دارید سختگیری و مقاومت میکنید بهتره از قوانین مدرسه پیروی کنن تا انقدر کنکاش و بحث نباشه

خواستم بگم برید اداره ولی مواردی نیست که اونجا بهتون حق بدن اینا قانونه دیگه

لطفا تحت هیچ شرایطی هیچ آقایی تو تاپیک من نیاد و نظر نده.مردگریز هم نیستم و دلایل شخصی خودم رو دارم،حالا شما میخوای به من بگی مردگریز؟بگو به کتفم!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مگه معلم به مو گیر باید بده؟مگه ناظم ازین کارا نمیکنه؟زمان ما که سفت و سخت بودن ، معلما کاری به لباس ...

والا من معلم دبیرستان هستم بجه ها مقنعه هم در بياره جيزي  نميكم

اخه بجه كلاس ششم جرا بايد حجاب كنه

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

اسی من یه معلمم بچه هاوقتی میرن خونه قسمت هایی که به نفع خودشونه رو به والدین میگن. من دانش آموزام گودزیلان😂وقتی موقع رفتن ماماناشون میان درساشونو بپرسن  یک مظلومی میشن که حدنداره شمام بجای اینکه خودتون انقد ناراحت کنی به بچه هات بگو قوانین مدرسه رو رعایت کنید

بنظرم شما به عنوان ی مادر باید تذکر می‌دادید به دخترتون تا تو‌مدرسه قوانین و رعایت کنه چون دل بخواهی نیس هرکی هرجور دلش بخاد رفتار کنه و لباس بپوشه

اونم بچه دبستانی

‏من‌ گفته بودم که اذیتم نکن، من زخمی اومده بودم پیشت؛

برا معلمشون مهمه ظاهرا ولی بنظرم مدیر خوب مدیریه که طرف رو ب حق دار بده

من خودم معلمم. اصلا چه معنی داره توی کلاسی که همه دخترن، تو مجبور کنی کسیو که حجاب کنه. بیرون از مدرسه هم دیگه به خودشون مربوطه. من پایه دهم تا دوازدهم هستم و توی کلاسم کلا خیلی ها مقنعه رو کشیدن پایین. اصلا چه ربطی به من داره. اگر مدرسه با این قضیه مشکل داره باااید خودش جلو بیاد.