2777
2789
عنوان

جرو بحث با معلم بچه هام بعلاوه شات

| مشاهده متن کامل بحث + 2391 بازدید | 103 پست
آخه دوتا تار مو این حرفا رو نداره ک اعصاب و روان مادر و بچه رو بهم بریزن،و مختل تحصیل دو تا دانش آمو ...

حقیقتا شما همون اول باید به دختراتون میگفتین،قانون مدرسه است وموهاشون رو بزارن زیرمقنعه.

من کلا حجاب ندارم ولی وقتی میرم اداره دولتی لباس و حجابم رو رعایت میکنم چون قانون اونجا همینه.

باید برای جلوگیری از ذرگیری خوتون بچه هاتون رو توجیه میکزدین.

کلاس فوق العاده هماخلمدرسه برگزار بشه، باید با لباس مدرسه برن دیکه.

رفتار معلم ناشی از ینه حس کرده شما وبچه هاتون  بهشون احتزام نمیزارین

خب قانونه دیگه،باید دختراتون تو محیط مدرسه رعایت کنن.یعنی چی قانون رو رعایت نمیکنن؟ما موهامونو داخل ...

عزیزم من منکر قانون مدرسه نیستم ولی این رفتارم درست نیست جلو کلی دانش آموز ب بچه های من بگه شما برا پسرا موهاتونو انداختید بیرون ،،،این چ حرفیه ک موجب تحقیر دانش آموز میشن ،،حتی اجازه نمیده دخترای من تو کلاس با کسی دوست بشن کلا بدش میاد دخترای من با کسی حرف بزنن انگار ک این دوتا بقیه رو خراب میکنن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حقیقتا شما همون اول باید به دختراتون میگفتین،قانون مدرسه است وموهاشون رو بزارن زیرمقنعه.من کلا حجاب ...

اصلا بحث دیروز نیست کلا از اول سال با بچه های من درگیره نمیدونم مشکلش چیه 

اصلا بحث دیروز نیست کلا از اول سال با بچه های من درگیره نمیدونم مشکلش چیه

خب ببین شما مادرشونی. ولی اون خانم معلمه یه کلاسه. از اول سال، هی به بچه شما گفته و دختراتون بی توجهی و بی احترامی کردن. شمام که بهش توپیدی.

خودت باشی چکارمیکنی؟

دخترای شما ابهت معلم رو کلاس کم کردن عزیز.

فقط باید حرف گوش بدن و عذرخواهی کنن. هر کلاسی هم ببری، همینه. پشت بچه هاتون باشین ولی جایی که اشتباه رفتار میکنن پذیرین و بهشون رفتار درست رو یاد بدین.

اسی من یه معلمم بچه هاوقتی میرن خونه قسمت هایی که به نفع خودشونه رو به والدین میگن. من دانش آموزام گ ...

عزیزم صدها بار تذکر دادم هر دو طرف سر لج گرفتن این وسط منه مادر همش استرس دارم ک وقتی بچه هام مدرسن دوباره با معلمشون درگیر نشن واقعا دارم اذیت میشم هیچکدومم کوتاه نمیان

خب ببین شما مادرشونی. ولی اون خانم معلمه یه کلاسه. از اول سال، هی به بچه شما گفته و دختراتون بی توجه ...

عزیزم دخترای من بی احترامی نکردن چون خودم اجازه همچین بی ادبیو نمیدم و اصلا خوشم نمیاد فقط چون بچها لج کردن خانم معلمم داره بدتر گارد میگیرع و شروع کرده ب تیکه انداختن چلو بچه های دیگه درحالی ک میتونست از در دوستی وارد بشه

عزیزم دخترای من بی احترامی نکردن چون خودم اجازه همچین بی ادبیو نمیدم و اصلا خوشم نمیاد فقط چون بچها ...

افرین،لج کردن و حرف گوش ندادن، همون بی احترامیه.

ببخشید بابت صراحتم، شما مادرشونی قطعا دوسشون داری ولی نتونستی وادارشون کنی چهارساعت مدرسه، درست مقنعه بپوشن.از یه معلم بیچاره که سه ماهه بچه شمارو میشناسه وسی تا بچه دیگه هم تو کلاسشه چه توقعی داری؟

افرین،لج کردن و حرف گوش ندادن، همون بی احترامیه.ببخشید بابت صراحتم، شما مادرشونی قطعا دوسشون داری ول ...

آفرین دقیقا🤌🏻

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)

من معلمم تو مدرسه پسرونه 

اگر دخترونه بودم آزادی مطلق بودن بچه‌ها توی کلاس، ولی بیرون از کلاس دیگه به من مربوط نیست، مسئولیت مدیر و معاونه. البته فرم نپوشیدن اصلا درست نیست، چون فرم بچه‌ها رو یکدست میکنه، فقیر و پولدار رو یک رنگ میکنه، واسه همین باید حتما بپوشن، ولی مو دیگه واقعا ایراد نداره. احتمالا معلمش سن بالاست وگرنه ماها دیگه به این چیزا کاری نداریم