2777
2789
عنوان

خستم از این زندگی من فقط هیفده سالمه 🥲💔🚶🏼‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 46 پست
مشکلت مجرد بودن تو هفده سالگی هست ؟! اونا کودک همسر هستن ! شما فعلا درستو بخون حداقل دیپلم بگیر بعد ...

نه من از این تیکه ها خسته شدم 

می‌خوام حرفه یاد بگیرم میگن ما پول نداریم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تنهانیستی...

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

نه من از این تیکه ها خسته شدم می‌خوام حرفه یاد بگیرم میگن ما پول نداریم

باید با مادرت منطقی صحبت کنی و از کودک همسری و ... براش مطلب بخونی ...

بعد از اینکه دیپلم گرفتی 

می تونی بری یه جایی که دوست داری به عنوان کاراموز باشی و حرفه یاد بگیری 

آخه از کدوماش بگم دخترای فامیل همسن من ازدواج کردن شوهرای پولدار مامانم میزنم تو سرم می‌خوام حرفه یا ...

۱۷سالته بفکر شوهری؟خدا کمکت کنه

والا هیچی نیس 

شوهر بالای۲۳ سال

هنوز تلاشتو بکن مستقل شی دهنشونو ببند.درستو بخون

۱۷سالته بفکر شوهری؟خدا کمکت کنهوالا هیچی نیس شوهر بالای۲۳ سالهنوز تلاشتو بکن مستقل شی دهنشونو ببند.د ...

عزیزم چرا دقیق نمی‌خونی من نگفتم دنبال شوهرم بقیه اینجوری میگن خصوصا مادرم

تو مشکلت چیه💔🚶🏼‍♀️

الان‌اوکی‌ترم

۱۷سالگیم‌بد‌بود‌

پر‌از‌اشتباه

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

ببین عزیزم زیاد خودتو اذیت نکن و حرص نده 

انسان شاید ۹۵ درصد تحت تسلط هورموناش هست

یعنی هورمونها برات تصمیم میگیرن الان هم در سنی هستی که هورمونها بالا پایین میشن و درست تنظیم نشده اند تا ۲۵ سالگی این روال ادامه داره و دائم با خودت کلنجار میری که چرا نمیتونی دنیا رو اصلاح کنی ولی بعد اون سن کم کم همه چی درست میشه نگران نباش این روال رو همه میرن. سعی کن برای آینده بهترت تلاش کنی استخر برو کلاس رقص برو اجازه نده هورمونها اذیتت کنن بجاش تا میتونی با تفریحات سالم زندگیت رو قشنگ تر کن  

عزیزم چرا دقیق نمی‌خونی من نگفتم دنبال شوهرم بقیه اینجوری میگن خصوصا مادرم

میفهمم

نه کامل هم خوندم

ولی ببین تو اهمیت نده.بگو خودت شوهر کردی ب چی رسیدی حالا ک منم برسم

درستو بخون شاغل شو فقططططط

میشه بگی چی کارا کردی حداقل من اینجوری نشم💔

ب‌ادمی‌اعتماد‌کردم‌ک‌نباید‌میکردم

وابستگی‌زیادی‌داشتم‌که‌باعث‌این‌اشتباهام‌شد

وابسته‌کسی‌نشو

ارزشتو‌پایین‌نیار

و‌‌فقط‌ب‌فکر‌درس‌و‌تحصیلت‌باش‌نه‌چیزع‌دیگه‌ای

چون‌تهش‌هیچی‌نیس

هیچی