2777
2789
عنوان

جرو بحث با معلم بچه هام بعلاوه شات

| مشاهده متن کامل بحث + 2391 بازدید | 103 پست
یه نصیحت خواهرانه میکم بهتون، هییییچ موقع دلخوری هاتون را به معلم ها نگید، هیییچ موقع از بچه هاتون چ ...

چه سو استفاده ای میکنن؟

خانم حرفتون اصلا درست و شایسته یه خانم متشخص نبود 

ضمن اینکه والدین موظف هستن پیگیر مسائل درسی جلسات و مشکلات آموزشی فرزندشون باشن و همکاری کنن طبق چه اصولی میفرمایید یه بار اول سال برن یه بار آخر سال؟

البته در مورد بحث بی مورد با معلم درست میفرمایید هر چه تعداد این والدین کمتر باشه اعصاب معلم راحت تره 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه سو استفاده ای میکنن؟خانم حرفتون اصلا درست و شایسته یه خانم متشخص نبود ضمن اینکه والدین موظف هستن ...

بله عزیزجان حرف شما درسته و من در اخر گفتم با احترام به اون دسته از معلمها که سواستفاده نمیکنند! من از کلمه ی همه استفاده نکردم. 

چه سو استفاده ای میکنن؟خانم حرفتون اصلا درست و شایسته یه خانم متشخص نبود ضمن اینکه والدین موظف هستن ...

و اینکه وقتی خودم میتونم پیگیر درس فرزندم باشم، از تمام کارهای کلاسیش و درسش خبر دارم، توی خونه درست باهاش کار میکنم نیازی نیست برم. یه نمونه این بوده که از یه ماه پیش قرار بوده توی مدارس برای علاقه مندان امتحان نهج البلاغه بگیرند، دختر من تمام این یک ماه را خوند و در اخر مدرسه شون نگرفت! اتفاقا پیگیر شدم و در اخر برای اینکه نرم اداره یه فرمالیته گرفتند!!! در اخر معلم چون چیزی پیدا نکرده میگه چرا دخترت اجازه میگیره توی کلاس مثل بقیه شلوغ کنه و بی اجازه بیاد!!! من موندم از حرفش!! این معلم از نظر شما و این کادر اموزشی چیزی داره که ادم بره پیگیر درس بشه!!!!

و اینکه وقتی خودم میتونم پیگیر درس فرزندم باشم، از تمام کارهای کلاسیش و درسش خبر دارم، توی خونه درست ...

عزیزم پیگیری شما دستاوردی برای فرزندتون داشته که سال ها بعد مشخص میشه شما بهش این احساس را دادین که تلاشش نادیده گرفته نشده درود بر شما 

و تعجب می‌کنم که معلم خواسته فرزندتون خلاف ارزش های اخلاقی رفتار کنه شاید لیل موجهی داشتن بهتر بود سوال می‌کردید 

اما در مورد سو استفاده که فرمودید من تا به حال موردی ندیدم اگر باشه متاسفانه تعداد اندکی هست که به چشم نمیاد 

عزیزم پیگیری شما دستاوردی برای فرزندتون داشته که سال ها بعد مشخص میشه شما بهش این احساس را دادین که ...

ممنون از شما🌹 بله واقعا تعجب کردم، اصلا یه لحظه موندم چی به دخترم بگم. شاید چون این چند وقته این تحربه را داشتم، دیدم عوض شده.

و چقدر شما خانم فهمیده ای هستید که اینقدر خوب در برابر نظر دیگران صحبت میکنید.♥️