2777
2789
عنوان

بنظر شما مشکوک نیست

337 بازدید | 29 پست

درمانگاه شهرمون چند ماه پیش اگهی استخدام منشی واسه مطب دندانپزشکی زده بود 

من خیلی دلم میخواست برم نشد مشکلی برام پیش اومد

تا چند هفته هم اگهی شو برنداشت ولی من دیگه بیخیال شده بودم

تقریبا یه ماهی میشد که اگهی رو برداشتن دیروز دیدم دوباره جدید زدن منشی میخوان 

بنظرتون چرا انقدر زود مشکوک نیست مشکلی داره که زود به زود منشی عوض میکنه ؟ یا من خیلی بدبینم و شاید منشی ها بنابر دلایلی نتونستن دیگه کار کنن 

اخه میخوام این دفعه اگه شد برم ببینم قبولم میکنن از این یه مورد میترسم حس خوبی ندارم چیکارکنم بنظرتون😕؟

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منشی گری راحت نیس خیلیا دووم نمیارن منصرف میشن

یعنی دلیل همینه ؟؟

اخه خیلی نگرانم نمیدونم چیکار کنم 

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

خودت جواب خودت رو میدونی

اگه میدونستم از شما نمیپرسیدم 

میخوام ببینم عادیه یا واقعا موضوع مثل فکرای من ترسناکه 

یعنی دلیل همینه ؟؟اخه خیلی نگرانم نمیدونم چیکار کنم

برو ببین منشی برای چی میخوان 

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بعضیا منشی رو واسه کاری غیراز منشی هم میخوان

دقیقا از همین میترسم اگه همچین ادمی باشه چی ؟ 🫠

چند ساعت کار چقد میده

نمیدونم 

برو ببین منشی برای چی میخوان

از کجا متوجه بشم ؟

بله

وای چه ترسناک 

من دیگه موندم چیکار کنم