2777
2789
عنوان

نامزدم میگه ما فقط کیک و کادو برای تولد تدارک میبینیم درسته حرفش

| مشاهده متن کامل بحث + 12780 بازدید | 331 پست
منظورش کسیه که عقد کردنو بله ایشون رسما همسر اون اقاس و هزینه اش با اون اقاس دیگه مجرد به حساب نمیاد ...

آخه بحث از رابطه کامل تو عقد میشه همه میگن عقده هنوز زیر یه سقف نرفتن ولی حرف پول تو عقد میشه میگن بله آقا باید خرجی بده

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
بچه ای دیگه...متاسفانه شما شوهر رو عابر بانک میدونین که تند تند خرجتون باید کنه شما تنها حسنتون چیه؟ ...

عزیزم نمیدونم شما واقعا خانومی انقد علیه زنا هستی یا آقایی...من نگفتم تند تند حالا تولدشه فرق میکنه بعدشم میگه من تولدامو خوب میگیرم..وگرنه من خودم بعد نامزدیم تولدم بود یه شاخه گل وساعت همسرم بهم داد وپدرمم کیک خرید وخیلی هم خوش گذشت ..شرایط خانوادگی ایشون فرق میکنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم نمیدونم شما واقعا خانومی انقد علیه زنا هستی یا آقایی...من نگفتم تند تند حالا تولدشه فرق میکنه ...

من علیه زنا نیستم اما خب ایشون هنوز عقد نکردن انتظار دارن خودم زنم اما ایشون شوهرش نخواست کم بیاره اینو گفت اما با گفتن کادو و کیک داره اعلام میکنه باید به این جور زندگی که میگم عادت کنی ایشون اعتراض داره باید بگه همین الان که فردا پس فردا برای یه جشن نیفتن به جون هم 

وای ببین خیلی زشته 20تا ادم گنده رو دعوت کنین، فقط کیک زو میز باشه. خیلی یده. به حرف این هایی هم که میگن پرتوقعی نکن. اصلا شده بهم یزن. ولی اینجوری دعوتی نده. مخصوصا تولد که همه هدیه هم میخرند. 

یه کیک گرفته بود که اصلن دوسش نداشتم شمع هم از این سکه ابا بود فقط خانواداشم از ۲۰۰ تومن کادو دادن ...

من مادی نیستم. شرایط مالی اون ها رو هم نمیدوتم. ولی خیلی کم بوده. اصلا به ادم حس بی ارزشی میده. حالا ببین بقیه جاها چجوری هستن. ولی خیلی اصرار نداشته باش به این ادم. نشد چیزی از دست نمیدی. 

همچین آدم خسیسی همین الان ترکش کنی بهتره بگو بیاد تا تولد نشونش بدم کیک هم نخره خودش، و مسخره کرده کسی که جمع و دعوت میکنه باید شعورش، برسه اگه یه کبک بود که تو نفری می‌گرفتید مردم و مسخره نمی‌کردید