2777
2789
عنوان

نامزدم میگه ما فقط کیک و کادو برای تولد تدارک میبینیم درسته حرفش

| مشاهده متن کامل بحث + 12685 بازدید | 331 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نظرتون کاملا مورد احترامی و بهش احترام میزارم اما منظور بنده چیز دیگه ای بود...اون متر و محبت عاطفی ...

عزیزم این زشته میگی ریپلای نکنید اینجا سایت تبادل نظر هست نمیشه تعیین کنی،

دختر گلم شمام به نظرم از اون خانم عذر بخواه 

زشته میگی،نسلشون منقرض،بشه و فلان 

محبت خانواده ی ایشون با یه تولد کم و زیاد میشه !!!؟

یا شما تعیین میکنی 

ایشون اومدن نظرشونو مستقیم به استارتر گفتن 

ولی شما خیلی راحت توهین کردی چرا بچه اوردی،چرا فلان !!

به نظرم عذر بخواه ازش 

لااقل بشین فکر کن درباره این نوع فرهنگ برخورد با بقیه افراد حتی مجازی

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
اه؟نه بابا 4 5 بار...پس چرا از بچه ها پرسیدی روی میز تولد چی باید بزاریم؟خودتو مارو گول نزن

شمارتون بدین تا براتون عکساش بفرستم شما ک خیلی کنجکاوین ادمارو متهم به دروغ میگین 

میتونی خودت چیپس و پفک بخری

زيتون و ژامبون و خیارشور و گوجه گیلاسی

ماست موسیر هم بذاری وسطشون

چندتا بسته پودر ژله هم بگیر با چندتا ظرف کوچولوی یکبار مصرف ژله هارو ساده درست کن

میزت قشنگ میشه

خب وظیفشه دیگه مردم دوس پسراشون پول عمل دماغشونو میدن حالا این نامزد رسمیشه یه تولد میخواد بگیره...ا ...

چرا وظیفشه؟ دختر هنوز هست زن که نیست زن یعنی نمیدونین کیه؟در مورد دوست پسر مردم هم والا بعضیا یارو رو ساده گیر میارن میتیغنش این فرق داره بعدم کدوم نامزد رسمی فقط یه بله برون بوده هنوز تو بچه ای نمیدونی نامزد رسمی کیه

بهش پیام بده بگو برای شب نشینی بیاید ، چون شام نیست زشته تایم شام بیاید مثلا بگو، ۹ به بعد بیاید 

هیچم رو دربایستی نکن

اگر حاجت داری ، چله ی زیارت عاشورای آیت الله حق شناس رو بگیر.درصورتی که همراه با مراقبه باشه امکان نداره حاجت نگیری. طریقه ختم چله، پیامهای کسانی که حاجت روا شدند و شماره برای گرفتن نایب تو کا نا لی که توسط شاگرد آیت الله حق شناس اداره میشه گذاشته شده. برای وارد شدن در کانال سرچ کنید دوستداران آیت الله حق شناس و مجتهدی.دروغه هرکی بگه من مراقبه داشتم ولی حاجت نگرفتم.اگرچله رو گرفتید به یاد منم باشید و برام دعا کنید  .یاعلی🤚🌺