من عروس کوچیکم ی جاری دارم ۲۷ سالشه اصلا طلا نداشت اصلااااا تا من نامزد کردم برای من ۴ تا النگو هی هر مناسبت اوردن دو سال نامزد بودم تو ایم دوسال ی پلاک ی انگشتر و چهارتا النگو و ی گوشواره برام خریدن بعد نزدیک عقدم ک شد من سرویس خریدم من خونم جداس همسرپ خودش ساخته ولی جاریم رو مادر شوهرمه خونش بالا خونه اونه ک پدر شوهرم بهشون داده حالا تو دوسال من امقد کم طلا گرفتم اون تو یک ماه ۶ تا النگو خرید ی نیم ست واس دخترش دوتا النگو خدا سر ششاهده خیلی خوشحال شدم ولی بعد دو ماه قهر بود ک چرا خونه اون جداس من رو مادر شوهر باید مادر شوهر بره وگرنه طلاق میگیرم یا هم باید بره خونه اون یکی ینی من بعد ک اشتی کرد عموی همسرم فوت شد ما رفتیم خونشون اون تایم نزدیک ب عقدم بود ک موند بعد من گفتم سرویس خریدم نشون دادم دباره قهر کرد گفت چرا سروبس خریده رفت ی تک پوش خرید ۶۰ ملیون سرویس من شده بود کلا ۵۶ ملیون🙂🙂 من طلا دوست نیستم ولی خب حرصم میاد حسادت میکنه الانم عقد کردم عروسی کردم همونارو دارم ولی جاریم دیروز ی سرویس خریده ۱۲۰ ملیون شوهرش هم با این ک از شوهر من کم حقوق میگیره بعد اورده هی میگ از مال تو گرون تره ب این فکر نمیکنه من تو ۳ ملیون خریوم این الان تو ۵ و خورده ای خریده خب شاید قیمتش بالا باشه ولی شایدم گرماش یکی باشه هی میگ سرویس تو ۱۷ گرممه من فقط گردنی انگورم ۱۷ گرم بوددد منم گفتم داشتپ داشتم حساب نیست دارم دارم حسابه ک رفت تکپوش خرید😂🥲 چیکار کنم
یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊 موقتا کاربری دست دو نفره
منم یکی هست چشمش همش به طلاهامه تا بفهمه چیزی خریدم باید بره سنگین ترش رو بخره به خاطر همین من جلوی ...
منم استفادخ نمیکنم ولی خب میخرم همسرم ب مامانش میگ اونم ب دختراش و عروساش البته از سر ذوقش میگ مادرشوهرم
یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊 موقتا کاربری دست دو نفره
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
[QUOTE=367132244]اگه آدم داشته باشه و حسودی کنه خوبه چون توانشو داره که بخره ان شاءالله دائم از حسودی هم طلا بخرید
انشالهه ک بیشترشو بخره ولی من از این زورممیاد تیکه میندازه و دلمو میشکنه چیکار کنم گ دهنشو ببنده
اصلا چرا باید بقیه بدونن چی خریدی طلا میخری به کسی نگو من حتی خواهرمم نمیدونه چقدر دارم. تقضیر خودته ...
من تایمی ک نامزد بودم نامزدم مراسما میاورد خانوادشم همراهش میومدن دیگ من نمیگفتم!
بله خوندم کامل . نشستی ببینی چی خریده چقدر خریده؟ من خالم هر روز میبینم خداشاهده تاالان اگه دقت کردم ...
من ننشستم نگا کنم عزیزم متوجه نیستی میگممیاد نشون میده و میگه🫤🫤🫤🫤🫤🫤
شما طلاتو نشونش دادی اون حسادتشو تحریک شده خرید بازی که خودت راه انداختی 🤔
من نشون ندادپگفتم تایمی ک نامزد بودم همسرم تو مراسما میاورد و خانوادشم همراهش میاورد من نگفتم و نشون ندادم فقط خواهر شوهرم گفت سرویست مبارک باشه منم نشون دادم عکسشو گفتم اینه ب خواهر شوهرمم ن ب چاریم ولی پیشمون بود و دید
بخدا واکنش نشون نمیدم میگم ک خیلی خوشحال مبشم چون بچه اولش پسرش معلول و من خیلی دلم ب حالش میسوزه خیلی خیلی ولی اون حسادت منو میکنه از این ناراحتم ک چرا من ک کاری نمیکنم اون ب من حسادت میکنه حتی تو تنم ی لباس جدید ببینه قهر میکنه میره خونه مامانش من از ترسم اصلا خون مادر شوهرم نمیدم
تیکه ای ننداختهشاید تا الان شرایط خرید طلا نداشته الان داره میخرهچیزی بهت نگفته که بخواد قلبت بشکنه
چرا عزیزم من ک نگفتم چیا بارم میکنه همین ک برمیگرده میگگردنی من از سرویست گرون تره
واس من مادر شوهر ۱۲ تا خرید تو ۴ تا داری
من تو ی ماه ۶ تا خریدم تو ۶ ساله ۴ تا داری و همچنان حرفای سوزش دارش..
حاجی تو تااینجا حساب کردی گرم ۳ خریدی اون ۵ خریده گرم طلاهارو مقایسه زدی 😄 درو تخته باهم جور شدید
گفتم اومده گفته مال من گرون تره ولی اینو نمیبینه من از ۳ تومن خریدم اون از پنج و خورده ای فقط بلدی حرف بزنی ن ک یکم فکر کنی و حرف بزنی عزیزم