بچه ها من امشب تولدمه بعد قرار بوده نامزدم امشب یه تولد خیلی خوب برام بگیره طبق گفته های خودش بعد الان میگه ما فقط کیک و کادو میاریم حالا شام به کنار برای ۲۰ نفر ادم زشت نیست رو میز فقط کیک باشه ن ژله ای ن میوه ای چیزی؟ اخه پول ماهیانمم نداده جای تولدی ک میخواد بگیره
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
وقتی خودش گفته تولد میگیرم برات و مهمون هم میاره دیگه خدایش باید وسایل رو هم بیاره .بعضیا تو هم همچین مواقعی یه کارای عجیبی میکنن خوب چه اشکال داره حداقل سه جور بامیوه با کمی مخلفات هم بیاره.حالا اون نمیاره عیب نداره خودت آماده کن
شما چطور از حرف اون خانم که باردار هست و گفت تولد نمیگیریم و فلان برداشت کردی،ندار و فقیرن؟؟؟!!!و ای ...
نظرتون کاملا مورد احترامی و بهش احترام میزارم اما منظور بنده چیز دیگه ای بود...اون متر و محبت عاطفی که باید باشه و اون عشق بین پدر مادر که توی زندگی بچه خیلی تاثیر میزاره و ادبیات کار بردی اون خانوم توی این تاپیک...
بهتون احترام میزارم اما لطفا دیگه پیام منو ریپلای نکنید🤍
✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا میرسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم میریزد✨
رسم؟شما مگه زنی که برات کادو بیاره؟والا ما ندیدیم یارو توی نامزدی که هنوز عقد نکرده براش کادو روز زن ...
خب وظیفشه دیگه مردم دوس پسراشون پول عمل دماغشونو میدن حالا این نامزد رسمیشه یه تولد میخواد بگیره...اتفاقادوست من فقط به خواستگارش جواب مثبت داد برا روز زن باخانوادش براش هدیه بردن