2777
2789
عنوان

نامزدم میگه ما فقط کیک و کادو برای تولد تدارک میبینیم درسته حرفش

| مشاهده متن کامل بحث + 12747 بازدید | 331 پست
شام مهم نیست من میگم میز خالیه زشته حتی جلو خانواده خودم سرافکنده میشم

خوب فینگلیش چیزی خودت سفارش بده اگه 

میتونی 

یا یه چیزی مثل سالاد الویه یا ساندویچ حاضری یا فلافلی چیزی خودت درست کن

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی خودش گفته تولد میگیرم برات و مهمون هم میاره دیگه خدایش باید وسایل رو هم بیاره .بعضیا تو هم همچین مواقعی یه کارای عجیبی میکنن خوب چه اشکال داره حداقل سه جور بامیوه با کمی مخلفات هم بیاره.حالا اون نمیاره عیب نداره خودت آماده کن

ما دامادمون همیشه برای ابجیم میاره داداسام برای زنهاشون زشتم نمیدونیم

عزیزم ایشون نمیدونه رسم شما اینجوریه ک 

به نظرم کاملا درسته ک کیک و کادو بیاره

شربت و بقیه خوراکی هارو شما باید آماده کنید

شما چطور از حرف اون خانم که باردار هست و گفت تولد نمیگیریم و فلان برداشت کردی،ندار و فقیرن؟؟؟!!!و ای ...

نظرتون کاملا مورد احترامی و بهش احترام میزارم اما منظور بنده چیز دیگه ای بود...اون متر و محبت عاطفی که باید باشه و اون عشق بین پدر مادر که توی زندگی بچه خیلی تاثیر می‌زاره و ادبیات کار بردی اون خانوم توی این تاپیک...

بهتون احترام میزارم اما لطفا دیگه پیام منو ریپلای نکنید🤍

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

دستت درد نکنه عزیزم من هرسال ۴ ۵ بار تولد میگیرم ولی هزار تا نامزد ک نداشتم برای همین پرسیدم

اه؟نه بابا 4 5 بار...پس چرا از بچه ها پرسیدی روی میز تولد چی باید بزاریم؟خودتو مارو گول نزن 

خودش گفته میخوام بگیرم وگرنه من الانم بابام گفت میخوای خودم برات بگیرم

احتمال خیلی زیاد خانوادش فهمیدن  گفتن نه فلانه نزاشتن 

خودت بگیر بگو کیک هم نیاره اونم خودت تهیه کن 

رسم؟شما مگه زنی که برات کادو بیاره؟والا ما ندیدیم یارو توی نامزدی که هنوز عقد نکرده براش کادو روز زن ...

خب وظیفشه دیگه مردم دوس پسراشون پول عمل دماغشونو میدن حالا این نامزد رسمیشه یه تولد میخواد بگیره...اتفاقادوست من فقط به خواستگارش جواب مثبت داد برا روز زن باخانوادش براش هدیه بردن

به نظرم بگو پدرت بگیره ک ببینن شما تدلدتون چ جوریه و چ توقعی داری ک یاد بگیره

دیگ گفت کیک خریدم بعد الان روز جمعه من چجوری چند مدل کیکو ودسر اماده کنم فردا شب بود باز یه چیزی