2777
2789
عنوان

نامزدم میگه ما فقط کیک و کادو برای تولد تدارک میبینیم درسته حرفش

| مشاهده متن کامل بحث + 12747 بازدید | 331 پست
والا خودش میگه من ک نگفتم خودش میخواد خانوادش دعوت کنه بعدم شام ک نمیخواد بده کلن میخواد سر و تهش با ...

تمام خرجو گردن اون ننداز

اون کیک و کادو میگیره 

همین کیک فک کنم بالای ۴تومن پولش بشه

۴تومنم تو خرج کن ژله و دسر و فینگر فود درس کن تماممم

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تمام خرجو گردن اون نندازاون کیک و کادو میگیره همین کیک فک کنم بالای ۴تومن پولش بشه۴تومنم تو خرج کن ژ ...

نه بابا یه کیک دو کیلویی میشه  ۶۰۰ ۷۰۰ چ خبره ۴ تومن مگه میخواد چیکار کنه 😶

واقعیت اینه شما از خانواده با سطح فرهنگ و احترام بالایی هستید اما نامزدتان و خانوادش اینطور نیستن

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

شما چقدر بی فرهنگ هستید!

عزیزم مگه نمیدونین تو ایران "بتوچه" گفتن باکلاسه؟ 🥺😂

مشخصه خودشم بچه میاره که آورده باشه

بخاطر همین زایش بی رویه و بی هدف براش مهم نیست. 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱

پناه برخدا 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

من بودم همرو در حد خوب میخریدم فک و فامیل هم میگفتم بیان تیپ خوشگل میزدم وقتی با یه کیک و کادو چوس تومنی اومد ضایع بشع

ماهی چقدر میده بهت

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

عزیزم مگه نمیدونین تو ایران "بتوچه" گفتن باکلاسه؟ 🥺😂مشخصه خودشم بچه میاره که آورده باشهبخاطر همین ...

متاسفم برای کسایی که بی هدف بچه میارن با اینکه میدونن وضعیت شوهرشون و زندگیشون روی هواست اما دست از بدبخت کردن بچه ها بر نمیدارن!:)

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

نه بابا یه کیک دو کیلویی میشه ۶۰۰ ۷۰۰ چ خبره ۴ تومن مگه میخواد چیکار کنه 😶

کیک گرونتر میشه اندازه یه کف دست شده ۸۰۰

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
متاسفم برای کسایی که بی هدف بچه میارن با اینکه میدونن وضعیت شوهرشون و زندگیشون روی هواست اما دست از ...

اینا معتقدن دنیا به کودک فقیر و کودک کار و افسرده نیاز داره! غیر این نیست. 

🤦🏻‍♀️

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱