2777
2789
عنوان

نامزدم میگه ما فقط کیک و کادو برای تولد تدارک میبینیم درسته حرفش

| مشاهده متن کامل بحث + 12685 بازدید | 331 پست
والا خودش میگه من ک نگفتم خودش میخواد خانوادش دعوت کنه بعدم شام ک نمیخواد بده کلن میخواد سر و تهش با ...

تمام خرجو گردن اون ننداز

اون کیک و کادو میگیره 

همین کیک فک کنم بالای ۴تومن پولش بشه

۴تومنم تو خرج کن ژله و دسر و فینگر فود درس کن تماممم

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تمام خرجو گردن اون نندازاون کیک و کادو میگیره همین کیک فک کنم بالای ۴تومن پولش بشه۴تومنم تو خرج کن ژ ...

نه بابا یه کیک دو کیلویی میشه  ۶۰۰ ۷۰۰ چ خبره ۴ تومن مگه میخواد چیکار کنه 😶

واقعیت اینه شما از خانواده با سطح فرهنگ و احترام بالایی هستید اما نامزدتان و خانوادش اینطور نیستن

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

شما چقدر بی فرهنگ هستید!

عزیزم مگه نمیدونین تو ایران "بتوچه" گفتن باکلاسه؟ 🥺😂

مشخصه خودشم بچه میاره که آورده باشه

بخاطر همین زایش بی رویه و بی هدف براش مهم نیست. 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱

پناه برخدا 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

من بودم همرو در حد خوب میخریدم فک و فامیل هم میگفتم بیان تیپ خوشگل میزدم وقتی با یه کیک و کادو چوس تومنی اومد ضایع بشع

ماهی چقدر میده بهت

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

عزیزم مگه نمیدونین تو ایران "بتوچه" گفتن باکلاسه؟ 🥺😂مشخصه خودشم بچه میاره که آورده باشهبخاطر همین ...

متاسفم برای کسایی که بی هدف بچه میارن با اینکه میدونن وضعیت شوهرشون و زندگیشون روی هواست اما دست از بدبخت کردن بچه ها بر نمیدارن!:)

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

نه بابا یه کیک دو کیلویی میشه ۶۰۰ ۷۰۰ چ خبره ۴ تومن مگه میخواد چیکار کنه 😶

کیک گرونتر میشه اندازه یه کف دست شده ۸۰۰

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
متاسفم برای کسایی که بی هدف بچه میارن با اینکه میدونن وضعیت شوهرشون و زندگیشون روی هواست اما دست از ...

اینا معتقدن دنیا به کودک فقیر و کودک کار و افسرده نیاز داره! غیر این نیست. 

🤦🏻‍♀️

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱