2777
2789
عنوان

نامزدم میگه ما فقط کیک و کادو برای تولد تدارک میبینیم درسته حرفش

| مشاهده متن کامل بحث + 12679 بازدید | 331 پست

عزیزم اشکال نداره همین که کیک و هدیه میگیره خوبه خیلیا همینم نمیکنن 

ازش تشکر کن ذوقش کور نشه هرسال برات ارزش قائل شه و بدونه خوشحال میشی... ژله و میوه رم اگر امکانش هست خودتون تهیه کنید اگه تو خونه شما میگیرن جشن رو 

یه بار جوون بودیم، نچسبید اونم...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین عزیزم بنظرم اگه بقیه چیزا رو میاره خوراکی هارو که هیچ اگه نمیاره بگو کیک رو هم خودمون میگیریم که منتی هم نباشه بگن ما برات تولد گرفتیم 

از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

نمیدونم شما چجودی هستید ولی ما تدارکات باید میزبان ببینه

یعنی شما خونه پدرتی تدارکات باید ببینی و میوه و شام و کیک و اونها فقط میان تولد و کادو بیارن

ما اینحوری هستیم ولی اگه داماد بخواد تولد بگیره دعوت میکنه خونه ی خودشون و تدارکات کامله

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

ولی ما اینجوریم ک مثلا تولد خونه مامانمه

مامانم شام درست میکنه

اخه زشته تولد خونه مامانم باشه بعد شوهرم بره غذا بگیره

حالا بازم بستگی ب خانواده ها داره

ولی در حالت کلی ی تولد چیزی نیس بخوای براش اعصابتو خرد کنی

مگه نمیگی هر سال بابات میگرفته

خب امسالم باباتاون خرده ریز هارا بخره

ب قول خودت مگه یکم خرت و پرت چقدرمیشه پولش 

یچیزی بگم 

رفتم تاپیک قبلیارو خوندم بنطرم خسیس هستش نامزدتون 

و اگر همیشه دختری بودی که در رفاه بودی ممکنه بعد ازدواج افسرده بشی یکم بیشتر فکر کن حتی همین الانم برای تولدت کلی ناراحتی داری میکشی یکم بیشتر فکر کن نامزدی برای آشنایی بیشتر هست دیگ

اولین سالی هست که باهمیمم بعدم اون خواهر برادراش گفته منم گفتم دیگ

خب اگه خودتون درآمدی ندارید پدر ومادرتون هزینه کنند شام بدن و مخلفات تولد

توقع زیادی دارید اونم تو سال اول نامزدی

من به شخصه ترجیحم به اینکه تولدمون دو نفره برگزار شه

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

واقعا آدم میمونه چی بگه

شما میای نظر میلونها آدمو میخوای با سلیقه ها و اخلاقای متفاوت، برای مقابله با کسی که خودت با توجه به معیارهای انتخابش کردی.

واقعا جای درستی اومدین، برای نظرخواهی؟

عزیزم شاید میخاد سوپرایزت کنه 

چن ماه پیشم من تولدم بودم ینی ماه قبلی نامزدم گفت دستم اونقدر باز نیست منم گفتم اصلا مشکلی نداره شب اومد دنبالم رفتیم بیرون بعد منو برد خونه ابجیم خودش همه رو دعوت کرده بود گل کیک و همه چیز رو تدارک دیده بود شاید شماهم بخان سوپرایزتون کنن

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

تاپیکات رو خوندم دختر چرا میخوای خودت رو اسیر دست این آدم خسیس و زبون نفهم کنی بخدا پیرت میکنه این آدم ....اگر عقد کنی دیگه راه برگشت خیلی سخت میشه ....فکر کن فکر کن ..آدم که قحط نیومده ...ازدواج هم نکنی بهتر از این آدمه

چقدر زندگی رو سخت میگیرید.....

چقدر خودتون رو درگیر تجملات میکنید

اسی انقدر خودتو..همسرتو با بقیه مقایسه نکن

بعدم اگه رسمی دارین همووون قبل ازدواج با طرف صحبت کنید راجعش و به توافق برسید

خدایا دوستت دارمممم ❣❣

باتوجه به تایپکاقبلیت شمااصلاردردهم نمیخورید ازنظرمالی واخلاقی وفرهنگی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

واقعا آدم میمونه چی بگهشما میای نظر میلونها آدمو میخوای با سلیقه ها و اخلاقای متفاوت، برای مقابله با ...

مشکل استارتر اینکه بیشتر اهل چشم و همچشمی با آدم مناسب خودش وارد رابطه و ازدواج نشده قبلش بی دقت انتخاب کرده ولی الان اهل حساب کتابه قطعا به مشکل خواهند خورد

امثال این کاربرا همیشه دنبال نظرخواهی سایرینن و بلاتکلیف

کاش همه ی مسائل و خواسته ها قبل از نامزدی مطرح بشه

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

مشکل استارتر اینکه بیشتر اهل چشم و همچشمی با آدم مناسب خودش وارد رابطه و ازدواج نشده قبلش بی دقت انت ...

دقیام میخواستم بدون اشاره مستقیم حرف شما را بزنم.

ممنون از شما

اینجا هر شخصی راه کاری بده، با توجه به موقعیت خودش اون حرف رو میزنه.

بهتره به خودمون بیشتر رجوع کنیم