2777
2789
عنوان

این الان پیشرفت خوبیه❓

108 بازدید | 13 پست

نمیدونم‌چند وقته ولی از تیر امسال ویولن رو شروع کردم

۲ هفته پیش استادم گفت خیلی خوب شدی و بهم نت اهنگ‌ بی احساس شادمهر رو داد. 

اوایلش که اصن معلوم نبود چی دارم میزنم. ویس میگرفتم یکم شبیهش بود. ولی الان خودم حسش میکنم. 

قطعا عالی نمیزنم و بی نهایت مشکل دارم. ولی یکی بشنوه میفهمه چیه. 

حس خوبی دارم:)

استادم بهم میگه خیلی زود پیشرف کردم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ویولن سخته واقعا 

وقتی استادت گفته معلومه پیشرفتت خوب بوده 

انشاءالله روز به روز بیشتر پیشرفت کنی گلم 🤗 🌹 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

ویولن سخته واقعا وقتی استادت گفته معلومه پیشرفتت خوب بوده انشاءالله روز به روز بیشتر پیشرفت کنی گلم ...

مرسییی:)

وای ولی واقعا..

سخت ترین جاش اینه که خودتو میکشی میبینی باز صداری بوق قطار میده

مرسییسوال تو‌ویولن هم نیازه انگشتای قوی داشته باشی مثل گیتار؟

گیتار دوستم میزنه. 

ولی اره. من انگشتام درد میگیره. 

انگشت گذاریش سخت تر از گیتاره. خودت از روی صدا باید بفهمی کجا انگشتت رو بزاری. بعد از یه مدت حفظ میشی

مرسییی:)وای ولی واقعا..سخت ترین جاش اینه که خودتو میکشی میبینی باز صداری بوق قطار میده

عزیزممم طول می‌کشه دیگه 

ولی مشخصه ماشاءالله استعداد و پشتکارشو داری 🤗🌹

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

وسط کنکور خوندن:)خیلی پشیمونم‌که کاش یا زودتر شروع میکردم یا بعد کنکور

اشکال نداره عزیزم 

اتفاقا موسیقی باعث میشه ذهنت بازتر بشه آرامش میده به آدم