2777
2789
عنوان

نامزدم میگه ما فقط کیک و کادو برای تولد تدارک میبینیم درسته حرفش

| مشاهده متن کامل بحث + 12767 بازدید | 331 پست
تولد منم امروز بود تولدت مبارک درست می گی وقتی مهمون دعوت میکنیم باید شامم بدید

تولدتون مبارک😅 اخه خونه اسی اینا میان. اونا گفتن بعد شام میایم احتمالا انتظار داشتن اسی بگه شام بیاین. زشته به نظر منم تولد بدون شام. اگه عصر باشه هم باید فینگرفود و تنقلات بچینی کیک خالی که نمیشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوش بحال سادگی ها خوش ب اون روزی که با کیک شاد می‌شدیم. الان به خاطره دوتا عکس و استوری کلی باید تدا ...

دقیقا همینطوره

من خودم تابحال نه عکسی استوری کردم نه هیچی

همچی تو گالری خودم مونده

منم ۲۳سالمه خیلی سنی ندارم ولی با چشم و هم چشمی مخالفم

باید با چیزای کوچیک شاد بود

همسرمم بخاطر همین اخلاقم همیشه با کارای مختلف خوشحالم میکنه و سعی میکنه بهترین باشه

همیشه هم میگه انقد تشکر میکنی من خجالت میکشم که نتونستم بهترشو بگیرم

منم همين ميگم بعد به من ميگن غير عادي هستي اصلااااااا خوشم نمياد

اره میگن بهم خجالتی هستی یا درون گرایی فلان 

درسته درون گرام 

مثلا تولد هم بگیرم دلم میخاد نهایت ده نفر باشن از اونایی ک دوسشون دارم 

ولی هیچی مث دو نفره نمیشه

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 
تولدتون مبارک😅 اخه خونه اسی اینا میان. اونا گفتن بعد شام میایم احتمالا انتظار داشتن اسی بگه شام بیا ...

ممنون قشنگم 

عه من فکر کردم اسی می‌ره خونه مادر شوهرش 

استارتر عزیز پدرتون باید برای شام تدارک ببینند

دقیقا همینطورهمن خودم تابحال نه عکسی استوری کردم نه هیچیهمچی تو گالری خودم موندهمنم ۲۳سالمه خیلی سنی ...

منم تا حالا نذاشتم  . اصلن برام مهم نیست  دیگران . دوست دارم خودم راحت زندگی کنم . تولدم میگیرم میزم می‌چینم ولی نه این که  برای استوری و عکس و چشم هم چشمی به حد توانم انجام میدم . .فامیلای ما الان مد شده باغ میگیرن تولد . ... مخلفات. داغ کردن آخرشم همش دعوا و بحث میشه ولی من خانوادگی دوست دارم پدرو مادرم بچه هام داداشم همین .

باور کن انقد تلاش میکنن به چشم بیان آخرشم به کسی خوش نمیگذره و از ته دل شاد نمیشن

آفرین . دقیقن حرفی که همیشه میزنم . داداش من اهل تجملاته . یعنی ی مراسم دعوت میکنیم دیوونمون می‌کنه  . جالبه ی تیکه هم نمیخوره فقط شام میخوره .

مانتو بپوش یه سر برو تا فروشگاه سر کوچه 

فروشگاه محل 

چهار تا بسته ژله بگیر و بستنی وانیلی هم بگیر. بیا خونه ژله بستنی درست کن. 

تو پیاله های ماست خوری بریز. 

پفیلا خودت درست کن. یا از بیرون سه تا بسته پفیلا با دو تا پفک و چیپس بگیر. تو چند تا کاسه بریز 

چوب شور بگیر بریز تو لیوان. 

شام که نمیشه نباشه. الویه خوبه. با نون باگت و دلستر دو جور و نوشابه. 

کشک بادمجون درست کن. 

تخمه هم باشه. دو جور 

میوه پرتغال و سیب و خیار