2777
2789
عنوان

شوهرم تصادف کرده میگن میمیره میخوام باهاش بمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1297 بازدید | 52 پست
چجوریه من اصلا اهل دعا و خدا نیستم الان فقط خدا برام مونده

دعاش رو بزن تو گوگل با ته دل و دیگع گریه کن و... از خود خدا بخواه با فایل صوتی بخون همزمان یا اگر میخوای خودت بخون

و سوره ی یاسین بالای سرش بخون

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم فقط به خدا پناه ببر به ائمه متوسل شو واسطه شن برای دعات گلم 

برو وضو بگیر دو رکعت نماز بخون و بگو خدایا تنها پناهگاه من تویی همین

ان شاءالله که زودتر خوب بشن 💚

اگه خدا بخواد منم روزی صاخب دختری به اسم لیا میشم.. راضیم به رضای خدا جونم.                           اینم گروه ختم صلوات تلگرام آقا امام زمان عجل الله  @montazeran_32

نگران نباش عزیزم ب امیدخدا سالم و سلامت برمیگرده پیشتون 

امیدوارم هرچه زودتر چشماشو بازکنه 🥲❤

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥

عزیزم براش دعا می کنم که سلامتیش برگرده. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

اگه توانشو داشتید ی وضو بگیرید 

دو رکعت نماز بخونید و سر جانماز با خدا درد و دل کنید 

در رحمت و توبه خدا همیشه بازه عزیزم 

فقط 24 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفمه🌱جان عزیزت لایکم نکن

چرا کاربرا رو سرکار میزاری؟؟؟

عزیزم  ..دوست عزیز 

الان وقتش نیس بنظرم 

اگه خدا بخواد منم روزی صاخب دختری به اسم لیا میشم.. راضیم به رضای خدا جونم.                           اینم گروه ختم صلوات تلگرام آقا امام زمان عجل الله  @montazeran_32

من حس ششم قوی دارم 

نمی‌دونم چ جور بهت بگم خدا صبرت بده 

در کار خدا نمیشه دخالت کرد خدا بخواد یا نخواد اون تصمیم گیرنده شاید قسمت این بود امیدوارم معنی حرفام بفهمی صبرت بده اگه تاپیکت راست باشه