2777
2789
عنوان

چشم زخم 🧿 فقط کسایی که اعتقاد دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 68 پست
درستهحرز امام جواد خریدین یا نوشتین؟من قیمت کردم خیلی گرون بود روی پوست آهو

من ازجای مطمئن کانال روبیماسفارش دادم، برای ولادت حضرت علی هم جشنواره دارن، 

خیلی ازاقواممون خریدن معتبره

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
درستهحرز امام جواد خریدین یا نوشتین؟من قیمت کردم خیلی گرون بود روی پوست آهو

حرز امام جوادمن فقط اوناکه به اسم خودمون مینویسن ومخصوص هرکسی به اسم خود فردنوشته میشه رو گرفتم چون قبلا حرز خریدم فایده نداشتن چون میگن ادابش رعایت نمیکنن باید ازجای مطمئن بگی بنویسن به اسمت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من صبر کردم.

یه رژیم خیییییییلی خوب گرفته بودم.

یه روز شوهرم نبود.با دوست شوهرم رفته بودم کوه.

به شوت چشمم شوره.

خیلی وقت بود منو ندیده بود.

منم عروس شده بودم😍😍😍😍

یهو تا دیدم برگشت گفت

مهدی زنشو عوض کرده😯😯😯

این جمله همان و ازون به بعد عوض شدن اخلاق من هماااااااان

چندماهی گذشت تا تاینکه مامانم بام تلنگر زد

دیدم کل زندگیم داره از هم می پاشه...شوهرم دیگه نزدیکم نمی شد

یبار پریود شدم تا می تونستم بچه مو کتک زدم و ....

البته مامانم برام دعا گرفت

ولی خودم به دعا اعتقاد ندارم.

فقط خودم روی اخلاقم کار کردمو درستش کردم همه چی رو.

من خیلی اعتقاد دارموخیلی هم اسیب دیدماما خداروشکر از وقتی حرز امام جوادگرفتیم دیگه مثل قبل نیست دلم ...

عزیزم تاپیک اخرمو گزارش میزنی ؟؟

اون کاربریم تعلیق شد. کاربر جدید نیستم از سال ۹۹ اینجام🥲

یکی بهم اینجاگف دعای هفت هیکل تونت سرچ کنی هس بخونی چشم زخم ک توبدنته دورازت میکنه

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

اره عالیه هفت حصارم بهش میگن من نوشتم داخل گردنبندی که گردنمونه هست

میگم بعد عروسیم یعنی ۳روز بعدش یکی ازاقوامم ک چشمش مرگبارشوره و کسی درامان نیس ازدستش منو دید بعدش پدرم اومد بخابم روحش گف بچه دارنمیشی چون چشم زخم توبدنته مشکلیم ندارید سالمید بچه دارنمیشی برای اونه و ازاون حرف تالان۶سال میگذره کل دکترای ایرانم رفتم مشکلیم نداریم

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!