2777
2789

باید رید تو این رابطه

جدی میگم منم همچین رابطه ای داشتم و ی روز ریدم توش و کات

از من به تو تجربه دختره سادهههههه ..... ینی اگه ای حس مزخرف وابستگی از دخترا بیگیری بخداااا ک هیچ نری رو نمیدن ای من ریدمان کنم ب ای وابستگی کوفتیییی😤💩..عزیزوم پسر جماعت فقط  عطش به دست آوردن داره وقتی مُخو زد تازه یادش میوفته که ها کار و زِندِی داره ای من برینم روت پسررررر💩...خلاصه حیف هر چی نگرانی و احساس ک بریزی پای ای اُزگلا میخام که برن ب گور سیا شل مغزای پرنسسعلی🚶🏻‍♀️🦦

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باید رید تو این رابطهجدی میگم منم همچین رابطه ای داشتم و ی روز ریدم توش و کات

ما دوسال با هم بودیم 

هفت ماه نامزدی 

و الان یک هفته است ک عقد کردیم

واقعا نمیتونم دست بکشم خیلی دوسش دارم 

ترک

اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.      خدایا شکرت عاشقتونم❤️❤️.          آقایون بی شخصیتی که درخواست دوستی میدن یا رد میکنی دوباره درخواست میدن بدونید همه مثل خواهر مادر شما نیستن جمع کنید برید اگه خیلی نیاز دارید یه دور تو خونه خودتون بزنید چیزی که می‌خواهید پیدا میکنید عقب مانده ها شب خوش
تو رابطه ای که همش دعواس طرف مقابل حتی ذره ای کوتاه نمیاد و تو درواقع داری خودتو قربانی میکنی اگرادا ...

من میتونم تو خیلی از حرفا و رفتار ها دوست داشتنش رو ببینم اما قدرت درک کردن من رو نداره همیشه انتظار داره من همه چیز رو بپذیرم و سکوت کنم حتی دیگه از این ک دوسم داره مطمئن نیستم

رابطه ای ک ازش حس خوبی نمیگیری

ارزشی نمیبینی

احترام نداری

درک نمیشی 

ب خواسته هات توجه نمیشه

اسمش رابطه نیس خودآزاریه 

میتونی ازش بیای بیرون و ب خودت احترام بذاری و ارزشتو حفظ کنی

میتونی هم با این فکر وای ن شوهر و دوست پسر داشتنش ب هر قیمت قبوله گند بزنی ب آرامش اعصاب و زندگیت 

ما دوسال با هم بودیم هفت ماه نامزدی و الان یک هفته است ک عقد کردیمواقعا نمیتونم دست بکشم خیلی دوسش د ...

آخرش یروز باوجود اینکه هنوز دوسش داری میبینی نمیتونی ادامه بدی و خسته شدی ،احساس میکنی دیگ هیچی برات نمونده

من ۷ سال باهاش موندم واقعا روانی بود این اواخر بخاطر استرسی که این ۷ سال داد بهم مریض شدم دوماه باهاش تموم کردم ادم شد و خیلی اصرار کرد برگردم منم برگشتم دوهفته ست خیلی مهربون شده میگه فقط میخوام تو خوب بشی بهش گفتم یه بار دیگه دیونه بازی دربیاری دیگه تمومه