2777
2789
عنوان

توی رابطه ای ک همش دعواست باید چیکار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 25 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رابطه ای ک ازش حس خوبی نمیگیریارزشی نمیبینیاحترام نداریدرک نمیشی ب خواسته هات توجه نمیشهاسمش رابطه ن ...

شرایط جدایی رو ندارم مخصوصا از سمت خانواده خودم 

من پدر مادرم از هم جدا شدن و هنوز دارم درد اونو ب دوش میکشم نمیتونم یه بار دیگه اون حسا رو تجربه کنم

شرایط جدایی رو ندارم مخصوصا از سمت خانواده خودم من پدر مادرم از هم جدا شدن و هنوز دارم درد اونو ب دو ...

تو مدت زیادی باهاش بودی چطور با این وضعیت عقد کردی مردی که نمیفهمتت به درد نمیخوره

اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.      خدایا شکرت عاشقتونم❤️❤️.          آقایون بی شخصیتی که درخواست دوستی میدن یا رد میکنی دوباره درخواست میدن بدونید همه مثل خواهر مادر شما نیستن جمع کنید برید اگه خیلی نیاز دارید یه دور تو خونه خودتون بزنید چیزی که می‌خواهید پیدا میکنید عقب مانده ها شب خوش
شرایط جدایی رو ندارم مخصوصا از سمت خانواده خودم من پدر مادرم از هم جدا شدن و هنوز دارم درد اونو ب دو ...

میتونی روک و مستقیم بی دعوا و بحث بگی من انتظار دارم اینجوری رفتار ببینم

برا خودم ارزش قائلم اگ دوسم داری ب خواسته هام توجه کن خط قرمزام فلان چیزاس وقتی مراقب خواسته ها و خط قرمزامی خیلی بیشتر از قبل عاشقت میشم 

اما اگ بخوای دعوا بندازی مدام یا سکوت کنی و اجازه بدی هر روز حالتو بد کنه ادامه بده

تو مدت زیادی باهاش بودی چطور با این وضعیت عقد کردی مردی که نمیفهمتت به درد نمیخوره

توی دوسال دوستی شاید سر جمع دوبار بحث نکردیم اولای نامزدی هم همه چی خوب بود اما از وقتی خانواده ها کم کم ب هم نزدیک شدن همه چی بدتر شد 

میتونی روک و مستقیم بی دعوا و بحث بگی من انتظار دارم اینجوری رفتار ببینمبرا خودم ارزش قائلم اگ دوسم ...

من بارها این حرفا رو زدم و بخار این حرف ها هم بحث پیش اومد