2777
2789
عنوان

روز مرددرحد چند تومن برای شوهرتون هزینه میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1026 بازدید | 66 پست

تبریک میگم فقط 

حال داشتم شاید براش کیک درست کردم

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میخوام عطر بگیرم. از طرف بچه هام ی ساعت و دستبند 

فروش لباس بچه گانه و زنانه با قیمت عالی.                           https://pooshak-dogholooha.ir                              ممنون میشم از سایتم حمایت کنین ♥️♥️♥️

اون واسم ماه اول ازدواجمون ماشین خرید نمیدونستم چی بخرم ذره ای از اون جبران شه🤦‍♀️🤦‍♀️

چون عاشق موتوره سنگینه موتور میخرم براش سپردم بابام ی خوبشو پیدا کنه ولی هنو پیدا نکرده🤦‍♀️

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
دوتا جوراب یا لباس زیر با مام زیر بغل با ادکلن و بادی اسپلش البته اگر تا اون موقع خودش نره بخره تموم ...

برو همین امروز بخر بهش بده بگو پیشاپیش برات هریدم.چوملازم داشتی..مردها خیلی درقید وبند این نیستن که دقیقا همون روز مادو بگیرن

پارسا پسرمامان😍

شوهرم کادوی بهتری میده به من همیشه . منم خانه دارم  درامدی ندارم . معمولا یا نقد میدم حدود همون که داده بهم یا چیزی لازم داره میخرم امسال هم جلوجلو گفت کفش میخوام گفتم من میخرم جای هدیه روز مرد

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚