2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نشده ولی زیاد دیدم اینطوری

البته آدم بالاخره باید قید به سری چیزا رو بزنه نمیشه همه چیزو با هم داشت ولی یه سری چیزا خط قرمزن نباید کوتاه اومد

ز اختیار جهان عقده‌ای است در دل من     که جز به گریه ی بی‌ اختیار نگشاید ..‌.

اره یه پسره بود ماشین خیلی عادی داشت( نیاید ادا اینارو دربیارید که اهن پرستی اینا😏😏😏) که من خودم به شخصه متنفرم از اون ماشین،گفتم اشکال نداره دلش میشکنه بخاطر یه ماشین اینا باهاش بد باشم، بزار چند وقت حالا باهاش حرف بزنم.تعریف از خود نباشه کلا خیلی اخلاق همه چیم خوبه.

بعد چند وقت همون بهم ر.....د🤣گفت تو لیاقت منو نداری🤣🤣🤣🤣

خب بستگی به آدمی داره ...من از یه سری خواسته هام کوتاه اومدم در عوض همسرم هم برام کم نذاشته اونم مدام در حال تلاش برای رسیدگی و مراقبت از من و بچه هام هست

چیزی رو از دست ندادم

البته این شامل دوستی‌ها و روابط بی حساب وکتاب نمیشه که برای هر غریبه ای بخوای کوتاه بیای 

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬