2777
2789
عنوان

مردا چتونه واقعاااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 80 پست
از صبح نمیتونم اشکهامو جمع کنم تهمت سنگینیه برام

حق داری عزیزم ولی خودتو آزار نده

اول خدا رو یافتم بعد خودم و بعد زندگی را💙❤💓فردا ترسناک نیست از نبود آدما نترس خدا میدونه کی رو جای کی بذاره😍

مردی که همین الان یه خانومی دوست دخترشه دیگه نباید انتظار داشته باشه جذب کسی دیگه نشه! همین مردا توی ...

یعنی چی دوست دخترشه ؟ 

خب بالاخره باید باهم دوست باشم دو نفر که به ازدواج فکر کنم😐 

تنوع طلبی خودتون رو گردن بقیه نندازین

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مردی که همین الان یه خانومی دوست دخترشه دیگه نباید انتظار داشته باشه جذب کسی دیگه نشه! همین مردا توی ...

یعنی چی دوست دخترشه ؟ 

خب بالاخره باید باهم دوست باشم دو نفر که به ازدواج فکر کنم😐 

تنوع طلبی خودتون رو گردن بقیه نندازین

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋

این حرفا کشکه تو این دور و زمونه الان همه ظاهر بینن

پس زنم بره از این کارا کنه اوکیه

اتفافا میبینی که تو بیشتر اوقات زن یا دختری که میرن سراغش پایین تره از اولی

اول خدا رو یافتم بعد خودم و بعد زندگی را💙❤💓فردا ترسناک نیست از نبود آدما نترس خدا میدونه کی رو جای کی بذاره😍

دقیقا همینجوریه 

من خوندم که ی زن ۸۰ درصد به چشم ی مرد جذابیت داره یعنی حتی ی تار موی زن هم تحریک کننده اس واسشون اینو علم روانشناسی اثبات کرده درصورتی که ی مرد برای ی خانم فقط ممکنه ۲۰ درصد جذابیت داشته باشه ...متاسفانه همه اینچیزارو علم اثبات کرده علاوه بر دین  ولی وقتی همه چیز عادی میشه کاری نمیشه کرد! 

همه جارو گشتم، بخدا تو دنیا بی نظیری ، تو میدونی واسه زنده بودنم تو بهترین دلیلی،  ادمای بی تو دلشون به چی خوشه خداوکیلی ؟!هرکس از تو خوند غمی تو قلبش نموند ، آی ادما بی حسین مگه میشه زنده موند؟! بی تووو تنها میشم، اسیر دنیا میشم، نباشی روز حساب بخدا رسوا میشم :)) خیلی بدیمو ، بازم خریدمو :))روضه عوض کرد حال بندگیمو جااانم حسین(ع)🙂🤍🕊️  خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍             ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :))        صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

یعنی اگه مرد مثل روز اول خوشتیپ و خوش قیافه نبود خانم حق داره خیانت کنه 

اگه نمیتونه متعهد باشه و ذهنیتش نسبت به یه رابطه عمیق عاطفی اینه بهتره اصلا وارد رابطه نشه

به نظرم مردای متاهل بیشتر هرزه شدن هوا شدن تا پسرا

نه بابا پسرام شدن

من دیدم دوست دختر خانوم و با خانوادشو ول کرده رفته سراغ کسی که وله عملا

اینم درستهالان ارزشا کمرنگ شده دختری که ازاد و راحت هر کاری میکنه رو خوب میدونن

خیلیی کمرنگ شدن 

شاید باورت نشه من دوتا برادر دارم یکیشون ۵سال پیش ازدواج کرد و خانومش واقعا گله خداروشکر الان داداش دومیم وقتی زن داداشمو میبینه و دخترای الانه رو میبینه باهم مقایسشون میکنه میگه من کجا مث داداشم دختر خوب پیدا کنم که تو بغل پسری نبوده باشه قبل من!  

همه جارو گشتم، بخدا تو دنیا بی نظیری ، تو میدونی واسه زنده بودنم تو بهترین دلیلی،  ادمای بی تو دلشون به چی خوشه خداوکیلی ؟!هرکس از تو خوند غمی تو قلبش نموند ، آی ادما بی حسین مگه میشه زنده موند؟! بی تووو تنها میشم، اسیر دنیا میشم، نباشی روز حساب بخدا رسوا میشم :)) خیلی بدیمو ، بازم خریدمو :))روضه عوض کرد حال بندگیمو جااانم حسین(ع)🙂🤍🕊️  خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍             ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :))        صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

یعنی چی دوست دخترشه ؟ خب بالاخره باید باهم دوست باشم دو نفر که به ازدواج فکر کنم😐 تنوع طلبی خودتون ...

نه من نماینده مردای تنوع طلب نیستم 😂

منظور منم متوجه نشدید اصلا دفاعیه نبود 

میگم وقتی همین الانشم با یکی دوسته ممکنه قبلش با کسی دوست بوده باشه و ممکنه بعدشم دوست بشه، و این خودش کم کم تنوع طلبی و مقایسه رو ایجاد میکنه ، مهم نیست به چه عنوانی، حالا میخاد صرفا دوستی باشه یا آشنایی به نیت ازدواج ولی به نتیجه نرسن! 

خیلیی کمرنگ شدن شاید باورت نشه من دوتا برادر دارم یکیشون ۵سال پیش ازدواج کرد و خانومش واقعا گله خدار ...

هستن از این دخترا

منم خودم بد میدونستم و انجام ندادم 

ولی خب ما تو این جامعه داغون طرد میشیم جامون داغونا میان

یعنی اگه مرد مثل روز اول خوشتیپ و خوش قیافه نبود خانم حق داره خیانت کنه اگه نمیتونه متعهد باشه و ذهن ...

خب نگاه خانوما با آقایون فرق میکنه 

ذات و طبیعتشون فرق میکنه 

مردا بیشتر عقلشون به چشمشونه 

هرچند اشتباهه و ظاهر خانوم میتونه جذاب باشه ولی کافی نیست برای یه زندگی آروم و خوشبخت 

این حرفا کشکه تو این دور و زمونه الان همه ظاهر بیننپس زنم بره از این کارا کنه اوکیهاتفافا میبینی که ...

آره خب 

به قول شما میبینی حتی دومین خانومی که میرن سراغش هم زشت تره هم بدتر 

بعضی مردا هم فقط افتادن توی تله تنوع طلبی ذهنشون 

اوضاع جامعه و طرز پوشش هم خیلی تاثیر میذاره 

حتی مرد با جنبه هم پاش میلغزه

دیگه بیشتر و محکم تر از یوسف که نیستن که لغزش به خدا پناه برد یعنی فهمید اگه به خودش باشه ممکنه گول شیطونو بخوره

خب نگاه خانوما با آقایون فرق میکنه ذات و طبیعتشون فرق میکنه مردا بیشتر عقلشون به چشمشونه هرچند اشتبا ...

هروقت میخواید حرومزاده بودن خودتون رو توجیه کنید از این جمله که (زن با مرد فرق میکنه )استفاده میکنید🙂

آره خب به قول شما میبینی حتی دومین خانومی که میرن سراغش هم زشت تره هم بدتر بعضی مردا هم فقط افتادن ت ...

خب اگه تنوع و هوسه چرا دومی داغون تره؟

یعنی سراغ هر داغونی میرن