2777
2789
عنوان

موهای بلند قشنگمو ندارممممشون

322 بازدید | 18 پست

من موهام خیلی بلند بود ی ده سانت از زانوم بالاتر بود

از یسالو نیم پیش شرو کرد ب ریختن 

خیلی زیاد می‌ریخت اون اولا در حدی ک فاجعه بود واقعا

بعد کم کم بهتر شد ریزشش ولی هنوزم میریخت 

اما دیگه پایینش داغون بود ینی نمیشد بازش کرد جایی

یبار ده سانت زدم ك درست ش...نشد

بازم ی ده سانت زذم

اینجوری زدم زدم تا وسط کمرم😭

الان تقریبا ریزشش نرماله 

الان خیلی غصه دارممم

چیکار کنمم

چقد طول میکشه بره زیر باسنم؟!

کاری هس برا سذیع تر شدنش؟

بچا دارم دق میکنم کمککک

عاشقان کشتگان معشوق اند برنیاید ز مردگان آواز...دولت عشق امد و من دولت پاینده شدم...رفتم و سرمسته شدم! امر تورا بنده شدم!...رفتم و دیوانه شدم...آری که دیوانه شدم...:)))

من چی بگم که موهای تا رو کمرمو آرایشگر عزیزم تا رو گوشم کوتاه کرد الان دیگ به زور رسیده به خط سوتین 😑😑😑دوساله فقط دارم آه میکشم 

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چی بگم که موهای تا رو کمرمو آرایشگر عزیزم تا رو گوشم کوتاه کرد الان دیگ به زور رسیده به خط سوتین ...

وای انقد غصشو میخورم

ینی دوسال طول میکشه؟!

وای من میمیرم دوساللل😭

عاشقان کشتگان معشوق اند برنیاید ز مردگان آواز...دولت عشق امد و من دولت پاینده شدم...رفتم و سرمسته شدم! امر تورا بنده شدم!...رفتم و دیوانه شدم...آری که دیوانه شدم...:)))
قبلا چکار کردی بزرگ شده

نزده بودم از بچگیم بلند شده بود همون قد نگه داشته بود برام مامانم 

دیگ بلند ترم ك میشد با نوک گیری اینا یا چنماه یبار هف هش سانت زدن همونقد نگه داشتمشون

الان نمیدونم چ کنممم

واب دارم دق میکنممم

یه چیز بگم نخورید منو لطفا ولی اصلااااا شیک و با کلاس نیست موی تا زیر باسن 

موهای سالم تا شونه نهایتا تا بند سوتین خیلی تورو با کلاس تر نشون میده تا موهای تا زیر باسنو ... باز نظرا متفاوته دیگه 

وای انقد غصشو میخورمینی دوسال طول میکشه؟!وای من میمیرم دوساللل😭

دیگ عادت میکنی عزیزم منم اوایل میخواستم سکته کنم الان بهتر شدم 

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

قرص یونی زینک هرشب بخور معجزه س

واقعا؟جواب میده؟

بخدا اونقد بلند زیبایی نداره 

الانم بلنده و البته شالم ازش لذت ببر 

تغذیه خوب هیچی بیشتر از تغذیه خوب ک هم سبزیجات هم مغزیجات هم پروتئین داشته باشه خوب نیست 

برنج هم خیلی خوبه سبوس برنج پلی خب چاقم میکنه

دیگ عادت میکنی عزیزم منم اوایل میخواستم سکته کنم الان بهتر شدم

من دوساله دارم سکته میکنم هنو عادت نکرپم الانم میبینم انقد زدم کوتاه کردم بدتر دلم پره

یه چیز بگم نخورید منو لطفا ولی اصلااااا شیک و با کلاس نیست موی تا زیر باسن موهای سالم تا شونه نهایتا ...

اره می‌دونم حب واسه همینم زدم

ولی من موهام سالم بود پرپشت و حالتدار کسی نبود خوشش نیاد

وگرنه بلند ناسالم ك نه دوسندارم

بخدا اونقد بلند زیبایی نداره الانم بلنده و البته شالم ازش لذت ببر تغذیه خوب هیچی بیشتر از تغذیه خوب ...

ازینور باید رژیمم بگیرممم وای

وای من از موی اینقدر بلند بیزارم

موهای تا پایین کمرمو زدم پسرونه شد

خداوکیلی دیگ اصلا نمیخوام بلند کنم مگ اینکه بچه هام بزرگ شن، بسکه سخته رسیدگی به موی حالت دار و پف

همشم پسرم موهتمو میکشید، الان بخدا راحته راااحتم

حموم می رم یه چنگ میزنم کل موهام شسته میشه

اصلا پشیمون نیستم، بنظرم تنوع خوبه، مگ فقط موی بلند زیباس، شما تو نت موهای مدل باب رو ببین ووای من عاشق مدل بابم، مدل موهامو باب پسرونه زدم و واقعا سنم 5،6سال اومد پایین، انگار بچه دبیرستلنیم، خیلی بهم میاد

بلند بود همش بایدد بهش میرسیدم، ماسک مو و اتو کردن و هزارجور کوفت و زهرمار

بنظرم حالشو ببر، بلاخره تنوع تو زندگی لازمه، برو رنگ کن اگ دوس داری 

ولی من فقط مشکی. دوس دارم، الانم ک کوتاه کردم از شر قسمتای رنگی موهام خلاص شدم، شدم انگار 18 ساله، مشکی سنو کم نشون میده