2777
2789

از هر ماهی حسود پیدا میشه ولی این ک چ مدلی باشه خیلی مهمه

ی چنتا تیر ماهی میشناسم متاسفانه خیلی حسودن، مخصوصا یکیشون قشنگ واضحه حسادتشون

ولی نمیشه صرفا ب ماه تولد ربطش داد.. خیلی چیزا مؤثره 

من شهریوری خیلی حسود هم دیدم

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من تیرماهیم ولی اصلا دیگران برام مهم نیستن خودم حس میکنم حسود نیستم

مغروری مثل من

خرابکاری میکنم 

بقیه رو نگاه میکنم 

موفق هستند

الکی به همه میگم  عیب نداره نتونستم 

در حالیکه از غرورم ناراحتیمو پنهان میکنم

این یعنی اوج حسودی

حسودی دائم یا موقت مثل من حسودیم در حد نیم ساعت هستش و بعد دیگه برام اهمیت ندارم چون غرش زدم به شوه ...

میبینی چه بده؟ 

آبرو مونو میبریم پیش بقیه

نمیتونیم باشخصیت خودمونو نشون بدیم

چون از حسودی واکنش نشون میدیم بقیه میفهمن

به چیا حسودی میکنی مثلا

اخریش همین الان تو یه تاپیک دیگه خانمه که شوهرش فوت کرده و پیش خانواده شوهرش داره زندگی میکنه

چون شوهرم که فوت کرد خانواده و فامیلش فقط مراسم رو اومدن و بدون هیچ دعوا و حرفی ناپدید شدن

حسودیم شد به انسانیت فامیل شوهرش