2777
2789
عنوان

طلاق در دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 3322 بازدید | 182 پست
هربار که کتکت میزد باید پزشک قانونی نامه میگرفتی فردا هم برو بگیر مردی که دست بلند میکنه به درد زندگ ...

آره اشتباه کردم هر سری اومد به پام افتاد گفت ببخش 

بخشیدم ولی الان دیگه نمیشه کوتاه اومد 

خیلی هار شده 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

ببخش گلم ولی منم تقریبا همین نظرو دارم البته دور از جونت . اخه خودت وقتی میدونی کتک میخوری و ... چرا ...

😑طرف سرکار که نمیره دست بزن داره حتما شکاک هست ! بعد ایشون تازه داره نظرسنجی می‌کنه برای اینکه طلاق بگیره یا نه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جدا شو آخه این مرد بدردت میخوره؟؟

مثلا خواستم بهش فرصت بدم ها بار بدتر کرد 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

توروخدابه حرف مامانت گوش ندی.اون راحت زندگیشومیکنه ولی تویی که بایدبدبختی بکشی.گوربابای حرف مردم برن ...

آره منم میگم فوقش یکسال همه با چشم بد نگاهم کنن 

ولی بعدش میپذیرن 

😑طرف سرکار که نمیره دست بزن داره حتما شکاک هست ! بعد ایشون تازه داره نظرسنجی می‌کنه برای اینکه طلاق ...

خودش انگار نمیخاد طلاق بگیره حرفای ما بی فایده اس چند سال دیگه به حرفمون میرسه

تو عقد بهتر از اینه که بری خونه اش فردا با یک بچه بیای خونه پدرت

تو خونه خودم میزنه ناقص می‌کنه 

چون الان خونه پدرم منو میزنه

آره منم میگم فوقش یکسال همه با چشم بد نگاهم کنن ولی بعدش میپذیرن

چرا دنبال دلیل طلاق میگردی

همه چی روشن و واضحه 

جانم بسوختی و به دل دوست دارمت... بابای عزیزم🖤تنها چیزی ک آرومم میکنه اینه که بالاخره همدیگه رو می‌بینیم 😭

آره پس قبول نکنطلاهاتم بده مامانت نگه داره

اومده بود می‌گفت طلاها رو بده هر چی گرفتم بده و ...

مادرم میگه خواهرت دوبار طلاق گرفته برادرت هم یکبار چرا تو ام میخوای طلاق بگیری

خودتو بخاطر خواهر برادرت بدبخت نکن

اگه مهذیه میخوای اول برو مهریه رو بذار اجرا بدون درخواست طلاق

اگه نمیخوای برو دنبال طلاق توافقی،،علت هم دست بزن، عدم توانایی تامین مایحتاج زندگی و خانه، عدم تلاش و کار بنویس

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
مامانت میبینه کتک میخوری ازش که اینو میگه ؟

میگه بزار ببرمش دکتر شاید خوب بشه 

منم میگم حتی اگه خوب بشه من از این آدم متنفر شدم