2777
2789
عنوان

طلاق در دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 3322 بازدید | 182 پست
درخواست طلاق بده برای عسر و حرجالبته بزرگترها بیان وسط بدون دعوا، توافقی جدا شین راحت تری

عسر و حرج یعنی چی ؟

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

کتک؟! جدا شو سریع جدی بگیر این رفتارارو در اینده عذاب خواهی کشید و نمیفهمی اصن زندگی چیه

مادرم نمیزاره میگه هم خواهرم طلاق گرفته هم برادرت 

من نمی‌کشم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رفیق من دوران عقدش کتک میخورد

باهمون اشغال ازدواج کرد بس ک عاشقش بود

حالا با ی بچه تو شکمش کتکش زد تو شهر غریب شبانه از خونه بیرونش کرد

دختره هم فقط  سوییچ رو برداشته بود با ماشین اومد شهر خودش خونه پدرش

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
اصلا.اگه به نام خودت میزنه آره .و گرنه بیلاخ

میگه میزنم ولی زر میزنه 

ماشین خودش رو هنوز به نام خودش نکرده که مبادا ازش بگیرم 

مادرم میگه خواهرت دوبار طلاق گرفته برادرت هم یکبار چرا تو ام میخوای طلاق بگیری

توروخدابه حرف مامانت گوش ندی.اون راحت زندگیشومیکنه ولی تویی که بایدبدبختی بکشی.گوربابای حرف مردم برن بمیرن باحرفاشون

ایشالا بره تو خیابون کامیون از روش رد بشه نسل اینجور آدما منقرض بشه به حق علی

آره کاش بمیره راحت بشم انقد عذابم داد 

دروغ گفت پنهان کاری کرد کتک زد و...

میگه میزنم ولی زر میزنه ماشین خودش رو هنوز به نام خودش نکرده که مبادا ازش بگیرم

آره پس قبول نکن

طلاهاتم بده مامانت نگه داره

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس
غلط میکنه دستش بشکنه خودت مرد باش که ازت بترسه . اگه همون لار اول ک زدت کولی بازی درمیوردی میرفتی پز ...

آره همش میگه یه بلایی سرت میارم