2777
2789
عنوان

تغییر رشته از حقوق به حسابداری

60 بازدید | 12 پست

من حقوق دولتی درس میخونم میخام به حسابداری تغییر رشته بدم اطرافیانم میگن وکالت برای خانوم خوب نیست ولی خودم دو دلم علاقم بیشتر طرف حقوقه نمیدونم چکار کنم

حالا پسر برادرم میخواد از حسابداری بره حقوق

چطوریه اصلا میشه؟

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حقوق از حسابداری بهتره؟

لِوِلش آره اما بازار کارشون مث همه به نظرم

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

حقوق اگه پشتگار داشته باشی عالیه 

ببین دوست من 

توی ۳۴ سالگی 

رفت پیام نور ۲ سال و نیمه لیسانس حقوقش گرفت 

با معدل عالی 

ازمون وکالت داد

قبول شد 

اللن دفتر وکالتش زده 

طلاق گرفته بود فک کن 

بخدا حقوق عالیه رهاش نکن

من خودم داغ حقوق روی دلمه

وکالت نرو خب

سردفتری عالیه