2777
2789
عنوان

طلاق در دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 3322 بازدید | 182 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو عقدی که با کتک باشه بعدش میخواد چکار بشه😐😐😐

همینو فکر میکنم هیچکس دوران عقدش انقد بد نبوده 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

وای خدا این اشتباه رو نکنیا . این مرد معلومه اهل تلاش و .. نیست اماده خوره

دقیقااا میگه یه کار راحت باشه بخورم بخوابم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

فردا میرم میتونم طلاق بگیرم بخاطر کتک؟

بله میشه 

بگو کنارش امنیت ندارم 

من به چیه این مرد دل خوش باشم ، نه می‌تونه شرایط زندگی برام فراهم کنه نه اعصاب داره و... 

مهریه هم اجرا بذار حتما 

مشاور تحصیلی📚پایه هفتم تا یازدهم🦋.         درخواست دوستی ممنوع ⛔                                                                 تاپیک هامو دنبال کن ، جواب سوالاتتو میگیری ❤️ 
وای تروخدا فقط فرار کنخیلی راحت میشی میدونم که میگمکتک کاری توی دوران عقددددد

خودشم کتک خیلی بد اصلا نمیدونی 

چقدر بد میزنه منو 

خودشم کتک خیلی بد اصلا نمیدونی چقدر بد میزنه منو

دستش بشکنه 

خانواده ات پشتت نیستن ؟؟

مشاور تحصیلی📚پایه هفتم تا یازدهم🦋.         درخواست دوستی ممنوع ⛔                                                                 تاپیک هامو دنبال کن ، جواب سوالاتتو میگیری ❤️ 
دقیقااا میگه یه کار راحت باشه بخورم بخوابم

من یه خاستگار اینجوری داشتم عنتر میگفت تو برو سرکار من پول میزارم بانک سودشو میخوریم حقوق تو رم میدیم کرایه خونه . الان روزی هزار بار شکر میکنم ردش کردم رفت . بدبخت میشق

بله میشه بگو کنارش امنیت ندارم من به چیه این مرد دل خوش باشم ، نه می‌تونه شرایط زندگی برام فراهم کنه ...

آره همین کارو میکنم 

من یه خاستگار اینجوری داشتم عنتر میگفت تو برو سرکار من پول میزارم بانک سودشو میخوریم حقوق تو رم میدی ...

حالا این می‌گه سرکار هم حق نداری بری باید زود هم بچه بیاری واسم 

من یه خاستگار اینجوری داشتم عنتر میگفت تو برو سرکار من پول میزارم بانک سودشو میخوریم حقوق تو رم میدی ...

اصلا مرد عصبی و تنبل نباید ازدواج کنه 

دستش بشکنه خانواده ات پشتت نیستن ؟؟

مادرم میگه خواهرت دوبار طلاق گرفته برادرت هم یکبار 

چرا تو ام میخوای طلاق بگیری