2777
2789
عنوان

😭😢مامانم حامله شدههه

| مشاهده متن کامل بحث + 18627 بازدید | 294 پست
همه ذوق کردن مبارکه مبارکه خدا خواسته بوده هیچ کس دلش به خال اون بچه نسوخت که وقتی ۲۰ ساله شد پرستار ...

عزیزم دیگه اینارو خودش میدونه دیگه 

چیکار کنیم ؟

بعدم فکر اینارو مامان و باباش باید کنن نه استارتر

چه حامله تو حامله ای میشه 😆😍😍دمتون گرم 👏👏😉

فدات ولی من بچه هام هنوز خونه هستند منظورم تو این سن و سال بود 💖🥰

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مبارک باشه به سلامتی

عزیزم از مامانتون بخواید حتما سلفری و غربالگری هارو کامل انجام بدند

🍀به خاطر { زن بودن } به خودتون افتخار کنید👌🍁        🍀شما « ریشه خانواده» و« اساس جامعه »هستید.. 💫💟       من به عنوان متخصص در زمینه👈بیماری های زنان و مامایی🤰🌱   بهتون کمک میکنم سالم زندگی کنید.♂️♀️         
۴۰ساله ای که شکم اولشه با اونی که داماد و عروس نوه داره خیلی فرق می‌کنه ها

وای بچه بچه اس حالا برا هرچی روشن فکرید ب یه بیچاره ک باردار شده چون بچه بزرگ داره عهد بوقی شدین خیلیا هستن عروس میارن همراه عروس حامله میشن خیلیا با دختر خودشون حامله میشن نمیدونم کدوم کشور زندگی میکنید ک فکرتون اینه ولی من ایرانم دور و اطراف خودمم زیاد دیدم والا 

یه شوهر  خیلی مهربون خیلی عصبی دارم🤨❤️😎 خیلی خیلی  هم دوسش دارم 🥰😘😘😘😘😍❤️💙💜
مامانم هر وقت حامله شد عمه و مادر بزرگ پدریم هم همراهیش کردن الان داداشم و دختر عمه و عمه م همسنن من ...

وای عالی بود منم عقد بودم مامانم حامله شد خواهرم با بچه خودم ۲سال ونیم فاصله دارن 

شما چون دختر بودی اگه بچه پسر باشه خوبه دخترا رو اینچیزا حساسن

شايد ولى بازم طرف احساسى باشه به اين چيزا فكر ميكنه دايي شوهرم مثه خودم تو 38 سالگيه مامانش به دنيا مياد و باباش هم نسبتا پير بوده اون هم هميشه ميگه كه تو زندگيش از خيلي چيزا محروم شد با اينكه بعد 4 تا دختر اومد و كلى لوسش كردن ولى بازم اينجور ميگه 

چرا انقد بعضیا جبهه میگیرن😂😂کار خلاف شرع که نکردن

من خودم شخصا اگه مادرم باردار میشد  پیش خانواده شوهرم و فامیلا خجالت میکشیدم و حس میکردم آبروم رفته..

بنظرم وقتی عروس دار و داماد دار میشی باید جلوگیری سفتو سخت داشته باشی 

کاش شوخی بود 😢😣۴۵سالشه مامانم

سنش زیاد  نیس که😍

متعهـــد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت کن🔃

عزیزم دیگه اینارو خودش میدونه دیگه چیکار کنیم ؟بعدم فکر اینارو مامان و باباش باید کنن نه استارتر

من به استاتر حرفی زدم ؟

گفتم اون کاربری هایی که میگن خیلی خوبه و عیبی نداره و مبارکه دو ثانیه هم‌خودشونو بزارن جای اون بچه 

چهار تا درد و دل بچه هایی که پدر و مادر سن بالا دارن رو همین‌جا خونده بودید متوجه میشدید تو چه بحرانی گیر میکنن و چه مشکلاتی دارن 

نه دل ول کردن والدین پیرشون رو دارن نه میتونن بیخیال تشکیل خانواده و زندگی خودشون بشن  ترس مرگ والدین مریضیشون رسیدگی بهشون برای این بچه ها چند برابره 

واینکه خواهر برادرهای بزرگتر کل کارهای والدین رو میریزن سر اینها به بهانه ی اینکه مجردن و دارن تو اون خونه با اون والدین زندگی میکنن 

مشکلاتی که تو بچگی دارن یه طرف 

وای عالی بود منم عقد بودم مامانم حامله شد خواهرم با بچه خودم ۲سال ونیم فاصله دارن

خیلی خوبه 

مادربزرگم تو اون حال هنوز مادر شوهر بازی هم در می آورده برا مامانم 😂😂😂

سلام مهربون لطفاً یه صلوات مهمونم کنید برای عاقبت بخیری تمام بچه ها و بچه های من