2777
2789
عنوان

لیزر جوش فعال

158 بازدید | 15 پست

سلام دکتر برام ۳ جلسه لیزر جوش فعال نوشته

لیزر جای جوش شنیده بودم ولی لیزر جوش فعال نه 

کسی انجام داده ؟ میشه نظرتون رو بگین

بعدش هم ۳تا۶ جلسه لیزر جای جوش نوشته

سلام من خودم پزشک زنان هستم در قزوین .

با وجود مراجعه پی در پی به همکارانی که متخصص پوست بودن  حتی لیزر و خدمات پزشکی هم مشکل منو حل نکرد لکهای صورتم درمان نشد و به طور باور نکردی با کرم یک خانم که از سمت یکی از بیماران بهم معرفی شد برای پوستم فوق العاده جواب گرفتم با چند دوره مصرف این کرم کامل لک و کک و مک و تیرگی پوست از بین رفت

چند درجه سفید شدم

به جرات میتونم بگم هفت سال جوانتر دم با مصرف این کرم‌

ضمن تشکر از این خانم که محصولش بی نظیر بود شمارشو می‌ذارم انشاالله به درد شماهم بخوره 09026744639

این محصول امتحان خودش رو پس داده

من خودم در قزوین داخل مطب خودم به خیلی ها معرفی کردم و تضمین کردم کارشون رو.

این یه تبلیغ نیست خداشاهده من مصرف کردم الان دیگه نیازی به مصرف هم ندارم مشکل من برای همیشه برطرف شد.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کسی نیست؟؟؟

والا من هجکارم رفته انجام داده صورتش داغون شده😐بهش نساخته

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

بهش نساخته هیچ جای جوشاش فعال شده دوبار جوش زده افتضاحه قرمز جاشون من توصیه میکنم اول تحقیق کنیو

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
به حرف یه دکتر گوش نکن . یکی دوتا دکتر دیگه هم حتما برو

بهترین دکتر شهرمونه 

یکی از فامیل ها رفته بود پیشش پوستش وحشتناک بود الان همه رفتن...

منم رفتم پیششون گفتن ممکنه اول خیلی بد تر بشی اما دوره ات ۶ماه تا یک سال هستش و باید صبور باشی...

نمیدونم چیکار کنم آه 

یعنی لیزر جوش فعال انجام دادین و بد تر شده؟دکتر یا سالن

دکتر همکارم رفته