2777
2789

من اینجوری تو روابط میبینم که

زن احساسی و رمانتیک حس بدی بهم میده ، احساس میکنم خیلی ضعیف و مغلوبه ،

ولی برای مرد این موضوع برام جذاب تره ، انگار مرد رو بادرک و لطیف تر از ماهیت ضمختش میکنه ،

احساس میکنم تو هر رابطه ای مرد باید شیفته باشه و زن صرفا قدرشناس و بامحبت باشه ،

مثلا میبینم یه زن درگیره یه مرده و له لهش رو میزنه حس بدی بهم میده ،

نمیدونم ، حس شما چیه؟

💍🩷

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آویزون بودن با رمانتیک بودن فرق داره

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

اون وابستس ، رمانتیک عاشق نیست 

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️به طور موقت این اکانت در دسترس نمی باشد .

اینوه کسی له له بزنه بیشتر حس آویزون بودن بهم میده نه رمانایک بودن.

از مرد یا زن اویزون بیزارم. مرد و  زن رمانتیک و عاشق برام جذابه

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄