2777
2789

نمیدونم چی شده و قضیه چیه 

همسرم 2روزه وقتی میاد عصبانی و ناراحت و بی حاله خوب بالاخره رو منم تاثیر میزاره این حالش 

الان اومد دوباره همونجوری بود گفتم چیزی شده گفت نه خستم 

رفت حموم گوشیش دستم بود قسمت پیام ها دیدم به دوسش پیام داده و مثل اینکه بحثشون شده و داشت نازشو میکشید پیگیر بود ببینه چی شده(چرا مثل بچها قهر میکنی. چرا جواب نمیدی. دنبال بهونه بودی قهر کنی چی شده داداش) 🥺درحالی که وقتی باهم به مشکل بخوریم یا ببینه من ناراحتم یا جواب نمیدم اینهمه پیگیرم نمیشه خیلی دلخور شدم 😞با من دعوا کردنی با بحثمون شدنی طلبکار میشه 

1401/6/2از امروز شروع میکنم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اون دوست یا داداشش نیست..شماره رو بردار با یه شماره دیگ زنگ بزن اگر دوست یا بقول خودش داداشش بود من اسممو عوض میکنم

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂
اره دوست بچگیشه شمارش رو میشناسم و اسمش رو

نیست🤦‍♀️

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂
اون دوست یا داداشش نیست..شماره رو بردار با یه شماره دیگ زنگ بزن اگر دوست یا بقول خودش داداشش بود من ...

عزیزم دوستشه 

من حرفم این نیست که کیه 

طرفو میشناسم اب 6سالکی باهم دوستن چون این دوستش پدرشو از دست داده خیلی هواشو داره 

1401/6/2از امروز شروع میکنم 
مطمئنی داداشه؟🤡🤡

حالا اسپویل نکن 😂

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️به طور موقت این اکانت در دسترس نمی باشد .