2777
2789

من و همسرم بدون کمک کسی وسایل خونه رو خریدیم خانواده من چیزی برام نخریدن خودم کار کردم کم کم خریدم،پدر شوهرم میگه ارث بهم برسه براتون خونه می‌سازم ولی من چشم داشتی ندارم واقعا 

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پدر شوهر من فقط مثل بقیه اقوام به ما یه پول هدیه داد، ۳۰۰ هزار تومن سال ۹۵.

یه تیشرت هم مادرشوهرم اولین بار تک رفتم خونشون کادو داد.

خانواده خودمم تمام کادوهاشون، طلاهای خودم بود که با حقوق خودم خریدم، اونام کادو واقعی فقط ۵۰۰ هزار تومن دادن، اونم مامانم خودش گفت، بهت هیچ کادویی ندادیم .

جهیزیمم حدود ۸۰ درصدش رو خودم خریدم.

ماهم با مادرشوهرم اینا تو یه ساختمون زندگی میکنیم ولی خونه رو اونا ندادن طبقه خودمونو از یکی دیگه خر ...

خب خوبه ؟

شما که خودتون پول دادید بهتر نبود یه جای دیگه باشید؟

حس می کنم نزدیکی زیاد خیلی خوب نیس

مگه میشه با جمع کردن خونه خرید اطراف ما همه خونه رو از پدرشون به ارث بردن حتی پدربزرگم که ۶ تا پسر د ...

اون چیزی که باهاش بشه خونه خرید نمیشه بهش گفت حقوق ماهیانه 

بیشتر یه درامد چند میلیاردی تو سال هست!

می دونی سخت تر از انتظار چیه؟  انتظاریه که می دونی پایان نداره....

من تمام دوستام پدرشوعر خونه داده بهشون فقط به من ندادن به منم بابام داده😁😁

منم بابام تو زندگی خیلی کمک کرده

نه در حد خرید خونه ولی جهیزیه کامل و دو سالم زندگی کنارشون و برای پیش پرداخت خرید خونه هم کم داشتم برام مقداری واریز کرد

اون چیزی که باهاش بشه خونه خرید نمیشه بهش گفت حقوق ماهیانه بیشتر یه درامد چند میلیاردی تو سال هست!

خب اسی که تو دو ماه خونه نخریده 

حاصل چند سال تلاششونه 

روزی ما دوباره کبوترهایمان را🕊️پیدا خواهیم کرد🌝و مهربانی دست زیبایی را خواهد گرفت🦋و من آن روز را انتظار می‌کشم🌱حتی روزی که دیگر نباشم...   برای زندگی کردن در میان آدمیان، باید برای همه، با هر خصوصیتی که دارند، هرقدر هم نابهنجار باشد، حق وجود قائل باشیم و فقط می‌توانیم بکوشیم که از خصوصیاتشان برحسب نوع و کیفیتی که دارند استفاده کنیم. اما نه می‌توانیم امیدی به تغییرشان ببندیم، نه چنان که هستند محکومشان کنیم. این درست مصداقِ این ضرب المثل است که: زندگی کن و بگذار زندگی کنند                          🚌  ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...
خب خوبه ؟شما که خودتون پول دادید بهتر نبود یه جای دیگه باشید؟حس می کنم نزدیکی زیاد خیلی خوب نیس

نزدیک بودن اصلا خوب نیست اصلا

منم شوهرمو مادرش گیر دادن وگرنه عمرن انقد نزدیک میومدم زایمان کنم بچم یکم جون بگیره ساز عوض کردن خونه رو میخوام بزنم😂

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابایی خیلی دوست داریم💙