2777
2789
عنوان

پسری که قبلا عاشق بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 29 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پسره لاشیه  وگرنه امکان نداره عاشق ی دختری باشه نرسی بعدش بیای با هزار تا دختر باشی ادای عاشقا رودر میاره  پسر خالم عاشق ی دختری شد ندادن  بهش ده سال  تا تونسته  با ی دختر دیگه دوست بشه   حیف اون دختر بیچاره 

اینکه هفت سال پیش عاشق دختر ۱۶ ساله بوده با اون روحیه که خودسوزی هم کرده دختره 

و الآنم تو این سن رو دختر ۱۶ ساله فاز داره 

و میگی با دخترا رابطه هم داشته 

مشکل اخلاقی داره رو کار ندارم........

شما کسی تو خونه نیست راهنماییت کنه؟

حتی اینجا نباید باشی 

به درس و زندگیت برس....

پسره لاشیه وگرنه امکان نداره عاشق ی دختری باشه نرسی بعدش بیای با هزار تا دختر باشی ادای عاشقا رودر ...

خوب دخاره خودشو اتیش زد خیلی تلاش کرد بهش برسه ولی یهو یه روز متوجه میشه دختره خودشو اتیش زده(لاشی که هست قطعا

چطوری بفهمم

خوب ازدواج رو هوا که فایده نداره.خوب باید پسره شما را به خانوادش معرفی کنه اگه میخواد ازدواج کنه.شما تهرانی هستید.این شهرستانی ها حالا دیگه بدتر از تهرانی ها شدن خیلی کلاهبر دار شدن خیلی مواظب باش.با تهرانی دوست شی راحتری