2777
2789

عزیزم ما ریالی از خانواده ها نگرفتیم 

ساده و دوتایی استارت زدیم خونه ۴۵ متری اجاره کردی وسایل ساده خریدیم عروسی قشنگ ولی جمع و جور گرفتیم 

پدرم خیلی دوست داشت کمک کنه ولی قبول نکردم بنظرم وظیفه ای نداشت

الانم بعد ۱۶ سال دوتا خونه داریم و خداروشکر اوضاع خوبه. 

بنظرم خانواده ها وظیفه ای ندادن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ماهم با مادرشوهرم اینا تو یه ساختمون زندگی میکنیم ولی خونه رو اونا ندادن طبقه خودمونو از یکی دیگه خریدیم 

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابایی خیلی دوست داریم💙

نه والا

شوهر من یه دکمه عابر بانک داره من نفهمیدم کجاشه ولی خانواده اش میدونن هی اون دکمه رو میزنن و ایشون رو تیغ میزنن

یه هزاری توی ۱۷سال زندگی مشترک به ما کمک نکردن تا تونستن کندن و خوردن و بردن باور کن روشون بشه گوشت تن شوهرم رو زنده زنده از تنش میکنن و کباب میکنن می خورن این هم تشکر میکنه که دوستش داشته باشن

به امید خدا در قدس سلفی خواهیم گرفت

پشیمون نیستی؟خوشبختی؟من خیلی موندم بااین شرایط ازدواج کنم یانه🥲

آره چرا که نه

دو ساله مستقل شدیم کار کردیم خونه خریدیم

هنوز ۱ سال دیگه باید قسط بدیم ولی خب مثل برق و باد می گذره

لذت چیزایی که با تلاش خودت به دست میاری فوق‌العاده است 

منم پدر شوهرم خونه بهمون داد... منتها کوچیک بود و محلش جالب نبود همسرم دوست نداشت بریم اونجا 

کار کردیم و ماشینمون فروختیم خونه رو عوض کردیم. 

البته اگر پدر شوهرم خونه اول و نداده بود نمیتونستیم بخریم. 

تازه سر خونه عوض کردن خواهر شوهرم همه ی طلاهاشو فروخت قرض داد بهمون. 

ایشالا بزودی طلاهارو بر میگردونیم

بابابزرگ من به هر کدوم از داییام 300 متر زمین داد تازه بعدش خونه رو هم ساخت براشون 

ولی بابام هیچی نداشت و نداره... هر چی دارن خودشون دوتایی جمع کردن که اونم از صدقه سریه مامانم و خانوادشه وگرنه بابام اصلا مرد کاری و مسئولیت داری نیست

می دونی سخت تر از انتظار چیه؟  انتظاریه که می دونی پایان نداره....

مگه میشه با جمع کردن خونه خرید 

اطراف ما همه خونه رو از پدرشون به ارث بردن 

حتی پدربزرگم که ۶ تا پسر داشت ،برای همه پسراش خونه داد

شما حتما حقوق تون خوبه که تونستین جمع کنین ،همینم شکر خدا

روزی ما دوباره کبوترهایمان را🕊️پیدا خواهیم کرد🌝و مهربانی دست زیبایی را خواهد گرفت🦋و من آن روز را انتظار می‌کشم🌱حتی روزی که دیگر نباشم...   برای زندگی کردن در میان آدمیان، باید برای همه، با هر خصوصیتی که دارند، هرقدر هم نابهنجار باشد، حق وجود قائل باشیم و فقط می‌توانیم بکوشیم که از خصوصیاتشان برحسب نوع و کیفیتی که دارند استفاده کنیم. اما نه می‌توانیم امیدی به تغییرشان ببندیم، نه چنان که هستند محکومشان کنیم. این درست مصداقِ این ضرب المثل است که: زندگی کن و بگذار زندگی کنند                          🚌  ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...

واقعیت اکثرا کمک میکنن خواهرشوهر بزرگه م پدرشوهر براسون خونه خرید عروسی هم با خودشون بوده مثلا

این کوچیکه پدرشوهر تازگی براش گوشی خرید 

ماهم ی وام میخوایم بگیریم چون همسرم میخواد نودش ضامن شه به پدرش میگه بیا به اسم تو بگیرم که بتونم ضامن شم میگه شما میخواین گولم بزنین من قسطا رو بدم نمیام😐😂😂😂

۱۱ ساله ازدواج کردم از روز اول همه جی با خودمون بود ماهم ی سال کنارخانواده ها موندیم از رو دلخوری پاشدیم اومدیم غربت

ی هل پوک کسی دستمونو نگرفت

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن