2777
2789
عنوان

من همونی ام که شوهرم با یکی دیگع رابطه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 33 پست
من بودم خیلی بد بود ولی راهشاین نیس به شوهرت بگو تموم اسکرین شات هارو نشون خانوادت و خانوادم میدم

براش مهم میست بی آبروعه ،طلاقمم نمیده 

من چجوری باید بشینم سر زندگیم و شاهد این باشم که شوهرم با کسی دیگه رابطه داره؟!

اینکه یه زن دیگه برای شوهرم تعیین کنه حق نداری اسم زنتو به زبون بیار

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم . زیادی احساسی و جوگیر نشو برات گرون تموم میشه . اروم باش و بمرور زمان مشکلاتتو حل کن . اگه دیگ پشیمون شد چ بهتر زندگیتو بکن وگرنه فعلا صبر کن ببین چی میشه . اینطوری هم این دنیات هم اون دنیات نابود میشه .

قاطی کردی

گیرم شوهرت آدم نیست رفته بهت خیانت کرده

گناه خودت چیه تو اوج جوانی گرفتار کنی خودتو

گیرم انتخاب اشتباه کردی انسان اشتباه میکنه فدای سرت بچه نداری که بخاطرش بسوزی و بسازی فدای سرت که آدم نیست درخواست مهریه بده واسه مهریه هم که شده میاد توافقی طلاقت میده مهریه بخوره توسرش فکر کردی بعد تو اون میتونه زندگی بکنه خدا تقاص میگیره توهم برو پی زندگی خودت ۵ سال بعد یادت میره همچین گاوی تو زندگیت بوده

بفرما جلو ته صف مال خودمه
براش مهم میست بی آبروعه ،طلاقمم نمیده من چجوری باید بشینم سر زندگیم و شاهد این باشم که شوهرم با کسی ...

تو ک مشورت میخوای حداقل بگو شوهرت اصلا میدونه یا نه؟؟

فقط میگی نه منو طلاق نمیده نه من چیزی دستم طلاقم نمیده

خب خسته نباشی با این فکرت معلومه طلاقتم نمیده

بزن تو دهنش مرتیکه رو

معذرت میخوام ولی از ی عوضی بت نساز 

به چه قیمتیبنظرم غیر مستقیم بلای جونشون شو تا به غلط کردن بیوفتن

چندتا شماره از دختره داشتم،از برادرش،پی وی مادرش و....یا خاموشن یا هرکدوم جواب میدن میگن اشتباه گرفتی ما شخصی به این اسم نمیشناسیم ،حتی نمیخواد با من رو در رو بشه ،چجوری بندازمش به غلط کردن؟

براش مهم میست بی آبروعه ،طلاقمم نمیده من چجوری باید بشینم سر زندگیم و شاهد این باشم که شوهرم با کسی ...

بشین خوب فک کن خیلی سخته حق داری

لُرم💎شما با گلونی عکس میگریدخاص شید ما لُرا صاحب گلونیم👑😍💪نازار_بیرانوندم😌♥️

قاطی کردیگیرم شوهرت آدم نیست رفته بهت خیانت کردهگناه خودت چیه تو اوج جوانی گرفتار کنی خودتوگیرم انتخ ...

بعد من میتونه زندگی کنه؟آره خیلی راحت یه ماه نشده یکیو میره به جام و بهترین زندگی رو میکنه،نمیتونم ببینم دارن نفس میکشننن

قاطی کردیگیرم شوهرت آدم نیست رفته بهت خیانت کردهگناه خودت چیه تو اوج جوانی گرفتار کنی خودتوگیرم انتخ ...

والا بخدا

منم ۲۵ سالمه و مجردم و کمبود هیچ احدی رو توی زندگیم حس نمیکنم

اسی هم طلاقشو بگیره و کم کم رو خودش کار کنه اون اشغالم بره پی هول بازیش

دنیا ک ب آخر نرسیده

بعد من میتونه زندگی کنه؟آره خیلی راحت یه ماه نشده یکیو میره به جام و بهترین زندگی رو میکنه،نمیتونم ب ...

هیچ هم اینطوری نیست 

مطمئن باش تقاص پس میده 

این دنیا صاحب داره 

دیدم که میگم 

انقد خودتو عذاب نده  واسه یه آشغال 

والا بخدامنم ۲۵ سالمه و مجردم و کمبود هیچ احدی رو توی زندگیم حس نمیکنماسی هم طلاقشو بگیره و کم کم رو ...

یعنی بگذرم از همه اون حرفا؟!وقتایی که من به شوهرم فکر میکردم و منتظر بودم بیاد پیشم تا یه روز عاشقانه کنار هم داشته باشیم،اون داشت با یکی دیگه نقشه عشق میریخت،چطور بگذرم از ایناا

یکی بود تو کوچمون اتفاق شبیه این افتاد براش زن متاهل با مرد متاهل 

بالاخره هردو طلاق گرفت و باهم ازدواج کردن

بعدچند صباحی مرده رفت دوباره دنبال یکی دیگه

زنه نتونست سر بلند کنه خودشو کشت 

و تقاص همه کثافتکاریشو پس داد حالا خدا میدونه کی نوبت مرده بشه

یعنی بگذرم از همه اون حرفا؟!وقتایی که من به شوهرم فکر میکردم و منتظر بودم بیاد پیشم تا یه روز عاشقان ...

عزیزم من نگفتم بگذر

میگم طلاقتو بگیر

فکر کردی خودتو ازش بگیری ازش گذشتی؟؟

برا خودت ارزش قائل باش

اون باید از خداش باشه با تو باشه تو زنش باشی

نشستی اونجا داری خودتو بخاطر ی دختری ک بهش گفتم من سگتم من فلانتم اذیت میکنی؟؟

اذیتی حق داری ولی بخاطر احساس خودت غم بخور ن دوتا آدم بی لول و بی ارزش

مثل آشغال از زندگیت پرتش کن بیرون

خودتو ازش بگیر قرار نیس بگذری

همچین آدمی هیچ وقت زندگی خوبی نخواهد داشت و ب زودی گو خوریاش و ب غلط کردن افتادناشو میبینی ولی ب شرطی ک مسمم واسه جدایی قدم بذاری نه با ترس و استرس و نه اون میتونه من نمیتونم

ارزشتو بدون